Sevilla Bayern Münih maçı ne zaman?

Sevilla Bayern Münih maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan yaşanmaya devam ediyor. Sevilla ile Bayern Munih çeyrek final ilk maçında İspanya'da karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise bu maç ile ilgili detayları araştırmakta. Manchester United'ı eleyerek büyük bir sürprizi imza atan İspanyol ekibi Sevilla Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Munih ile karşılaşacak. Peki, Sevilla Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Sevilla Bayern Münih maçı şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş'ı eleyen Bayern Münih, İspanyol temsilcisi Sevilla ile karşı karşıya geliyor. Sevilla sahasındaki maçta avantajlı skoru alma peşinde. Beşiktaş'ı geçerek adını çeyrek finale yazdıran Alman devi Bayern Munih ise deplasmanda rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Peki, Sevilla Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

preview_image

SEVİLLA - BAYERN MUNİH MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

3 Nisan Salı günü saat 21:45'de başlayacak mücadele Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

15385

LİGDE SEVİLLA'YA BARÇA ŞOKU

İspanya La Liga'nın 30. hafta mücadelesinde Barcelona deplasmanda Sevilla'nın konuğu oldu. Maçta 2-0 geriye düşen Katalan ekibi, yıldız oyuncuları Suarez ve Lionel Messi'nin golleriyle 2-2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Barcelona'nın ligdeki yenilgisizliği devam etti.

İspanya La Liga'nın 30. hafta mücadelesinde Sevilla kendi sahasında lider Barcelona'yı ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısında etkili olan ekip ev sahibi Sevilla'ydı. 36. dakikada Vazquez takımını 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Soyunma odasında yine baskılı gelen taraf Sevilla oldu ve 50. dakika Muriel takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Bu golün ardından Barcelona'da teknik adam Ernesto Valverde dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'yi Dembele'nin yerine oyuna aldı.

Bu dakikadan sonra maçın rengi değişti. Ataklarını sıklaştıran Katalan ekibi aradığı golü 88'de Luis Suarez ayağından buldu.

Bu golün hemen bir dakika sonrası 89'da Lionel Messi sahneye çıktı ve skoru 2-2'ye getirdi. Ramon Sanchez Pizjuan'da taraftarlar bu golün ardından derni bir sessizliğe gömüldü. Mücadelede başka gol olmayınca 2-2'lik beraberlik hem maçın sonucu olurken aynı zamanda bu sezon Barcelona'nın ligdeki yenilmezlik serisi devam etti.

Alınan bu sonuçla Barcelona puanını 76, Sevilla 46 puan yaptı.

299fed2f7afb47c792f9bb92adf06a5c

BAYERN, RİBERY VE ROBBEN'LE MASAYA OTURUYOR

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Arjen Robben ve Franck Ribery'nin durumu ile ilgili konuştu tecrübeli isimlerle bu ayın ortasında yeni sözleşme için masaya oturacaklarını söyledi. James Rodrigues için de olumlu konuşan Rummenige, "İki yıllık kiralık sözleşmesi var. Konunun acelesi yok" dedi.

Bayern Münih Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Arjen Robben ve Franck Ribery ile son 10 yılda çok büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

Rummenigge, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İspanyol ekiplerinden Sevilla ile yarın oynayacakları karşılaşmaya ilişkin Münih Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Hollandalı futbolcu Robben ve Fransız oyuncu Ribery'nin, Bayern Münih'in önemli isimleri olduğunu ifade etti.

"İkisinin de son 10 yılda çok büyük başarılar elde ettiğimiz oyuncular olduğunu biliyoruz." diyen Rummennigge, Robben ve Ribery'nin sözleşmeleriyle ilgili görüşmelerin bu ayın ortasında yapılacağını aktardı.

İki futbolcuyla ilgili bir sorun olmadığını belirten Rummenigge, "Bazen sakin kalmak ve konuları tüm ciddiyetle ele almak lazım. Biz bunu yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bayern Münih'te kiralık oynayan James Rodriguez ile ilgili de açıklama yapan Rummenigge, 26 yaşındaki oyuncunun Bavyera ekibinde çok iyi gelişme sağladığını ifade etti. Rodriguez'in sözleşmesinin çok açık olduğuna işaret eden Rummenigge, "İki yıllık kiralık sözleşmesi var. Ardından 42 milyon avroya satın alma opsiyonumuz var. Bu konunun acelesi yok." diye konuştu.

Sevilla'ya karşı turu geçmek için çok iyi iki maç oynamaları gerektiğini vurgulayan Rummenigge, iki karşılaşmanın da zor geçeceğini kaydetti.

Bayern Münih'te bu sezondan sonra görevine devam etmeyecek teknik direktör Jupp Heynckes'in yerine kimin geleceğine ilişkin konuda sakin bir şekilde beklenilmesi gerektiğini ifade eden Rummenigge, bu ayın sonuna kadar yeni teknik direktörün tanıtılacağını düşündüğünü aktardı.

bayern-munih-ten-borussia-dortmund-a-6-gol-10712335_o

BAYERN MÜNİH LİGDE DURDURULAMIYOR

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) lider Bayern Münih, ağırladığı Borussia Dortmund'u 6-0 mağlup ederek, şampiyonluk yolunda avantajını sürdürdü.

Allianz Arena'da oynanan ve 75 bin seyircinin izlediği ligin 28. hafta karşılaşmasına hızlı başlayan ev sahibi ekip, 5. ve 44. dakikada Robert Lewandowski, 14. dakikada James Rodriguez, 23. dakikada Thomas Müller ve 45 1'de Franck Ribery'nin golleriyle ilk yarıyı 5-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren Bavyera ekibi, 87. dakikada Lewandowski ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.

Borussia Dortmund'da Türk oyuncu Nuri Şahin, 78. dakikada Mario Götze'nin yerine oyuna dahil oldu.

Bayern Münih, aldığı galibiyetle puanını 69'a yükseltti ve tarihindeki 28. lig şampiyonluğuna çok yaklaştı. Borussia Dortmund ise 48 puanla 3. sırada kaldı.

FC BAYERN MÜNİH

FC Bayern München, Bavyera'nın Münih kentinde kurulmuş Alman spor kulübüdür. Bayern Münih futbol tarihinde birçok başarıya sahiptir. 2 Kıtalararası Kupa, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 5 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası şampiyonluğu, 1 UEFA Süper Kupası şampiyonluğu, 26 Bundesliga ve 17 Alman Kupası'na sahiptir. Almanya'nın en başarılı kulübüdür. 185.000 üye sayısıyla SL Benfica ve FC Barcelona'dan sonra bu alanda 3. sıradadır. Bayern Münih'in ayrıca satranç, hentbol, basketbol, jimnastik, bowling ve masa tenisi şubeleri vardır. Gelirleri açısından 1.85 milyar $ ile Almanya'nın en büyük, dünyanın ise dördüncü büyük kulübüdür.

SEVİLLA FC

Sevilla Fútbol Club, İspanyol futbol kulübü. Ülkenin en yüksek prestijli ligi olan La Liga'nın köklü takımlarından birisidir. 1905 yılında kurulan Sevilla FC'nin yakın tarihteki en büyük başarıları 5 kez UEFA Avrupa Ligi ile1 kez UEFA Süper Kupası'nı kazanmasıdır. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde en çok şampiyon olan takım unvanına sahiptir.

Sevilla şehrinin iki büyük takımından birisi olan Sevilla FC'yi İspanyol teknik direktör Manolo Jiménez ve ekibi çalıştırmaktadır. Manolo Jiménez takım tarihinin en büyük teknik direktörü olan Juande Ramos'un takımdan ayrılıp Tottenham Hotspur'a gitmesiyle gelmiştir. Ancak Juande Ramos kadar sevilmediği bilinmektedir.Takımın başkanlığını ülkenin önde gelen isimleri ile yakınlığı bilinen İspanyol José María del Nido yapmaktadır.Takımın renkleri bordo-beyaz olup taraftarlar takıma bordo-beyazlar demektedir. Maçlarını 45.000 koltuklu Ramón Sánchez Pizjuán'da oynayamaktadır.

Sevilla Bayern Münih maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Sevilla Bayern Münih maçı şifresiz mi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.