Sevilla-Barcelona maçı hangi kanalda?

İspanya Kral Kupası yarı final mücadelesinde Seville ile Barcelona kozlarını paylaşıyor. Yarı finale gelene kadar kalesinde gol görmeyen Sevilla, Katalan devini mağlup edip finali görmek istiyor. Barcelona ise son 6 finalin 5'inde yer almıştı. Nefes kesecek bu mücadele saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz yayın var mı?

İspanya futbolunun 118 yıllık turnuca "Copa del Rey" ya da Türkiye'de bilinen adıyla Kral Kupası'nda yarın final heyecanı yaşanıyor. Yarı finalin ilk ayağında Sevilla ile Barcelona kozlarını paylaşıyor. Yarı finale gelene kadar kalesinde gol görmeyen teknik direktör Julien Lopategui yönetimindeki Endülüs ekibi, 2018 yılında finalde karşılaştığı Barcelona'yla bu kez yarı finalde eşleşti.

Ronald Koeman yönetiminde La Liga'da istediği konumda olmayan Barcelona ise son 6 finalin 5'inde yer almıştı. Katalanlar ligdeki kötü gidişatı Kral Kupası zaferiyle unutturmak isteyecek. Roman Sanchez Pizjuan'daki bu nefes kesecek maç bugün saat 23.00'da başlayacak ve ne yazık ki şifresiz yayını mevcut değil. Karşılaşma TiviBu Spor 3 kanalından naklen yayınlanacak.

Sevilla-Barcelona maçı hangi kanalda?

Barcelona sonuncusu 2019'da olmak üzere bu kupada 41 kez final oynadı ve 31 kez şampiyonluk yaşayarak Kral Kupası'nı en çok kazanan kulüp oldu. Sevilla ise 9 finalin 5'ini kazandı.

Sevilla-Barcelona maçı hangi kanalda? - Resim : 2

Sevilla-Barcelona maçı hangi kanalda? ile ilgili etiketler Barcelona Sevilla
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.