Sevilen oyuncu, Söz dizisinin kadrosunda!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Söz, kadrosuna iddialı bir ismi daha transfer etti. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Timur Acar dahil oldu

Star TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan Söz’e sürpriz bir isim dahil oluyor. Dizinin takipçileri Derman karakterinin kim olduğunu merak ediyorlardı. Derman’ı kimin canlandıracağı belli oldu.

BAŞARILI OYUNCU TİMUR ACAR SÖZ’DE!

Heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle Pazartesi akşamlarına damgasını vuran ‘SÖZ' dizisinde Timur Acar, sürprizlerle dolu bir karakterle seyirci karşısına çıkıyor.

timuracarsozde2

ZEKİ VE ACIMASIZ BİR ADAM

Dizide Timur Acar, zeki ve bir o kadar kötü bir adam olan ‘Derman’ karakterine hayat veriyor. Narko-Terör ağının başındaki tehlikeli isim olan ‘Derman’ karakteri, tekinsiz, acımasız, sert ve psikopat bir adamdır. Hayatının en büyük motivasyonu gizliliktir. En yakın adamları dahil henüz yüzünü gören kimse yoktur. Yıllardır yeraltında narko-terör ağını tek başına götürmektedir. Uyuşturucu parası ile terör örgütünün finansmanını sağlamaktadır. Yapılacak eşi görülememiş korkunç saldırıların başaktörü olacaktır.

timuracarsozde3

Tansiyonun iyice yükseldiği SÖZ’de; Yavuz annesinin katili, Medusa adlı korkunç terör planının da parçası olan, oldukça zeki ve planlı hareket eden Derman ile karşı karşıya gelmesi büyük bir merakla bekleniyor.

Sevilen oyuncu, Söz dizisinin kadrosunda! ile ilgili etiketler Söz derman timur acar yeni oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.