Sevilen oyuncu kansere yenik düştü!

Magazin camiasında "Felaket Tellalı" diye anılan Onur Akay’dan kötü bir haber daha geldi. Akay, oyuncu Nurgül Uluç’un 49 yaşında kansere yenik düşerek vefat ettiğini duyurdu.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 49 yaşındaki oyuncu Nurgül Uluç’un kansere yenik düşerek dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu. Kendi internet sitesinde bir yazı yazan Akay, “49 yaşındaki usta oyuncularımızdan Nurgül Uluç, uzun süredir kanserle mücadele ediyordu. Uluç’u, maalesef dün sabah saatlerinde İstanbul Maltepe’de tedavi gördüğü hastanede kaybettik. 8 Ağustos 2020 Cumartesi günü hayatını kaybeden Nurgül Uluç’u, sevenleri ve dostları aynı gün saat 15:30’da Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evinin önünde buluşup, memleketi Elazığ’da toprağa verilmek üzere son yolculuğuna uğurladılar. Uluç, “Onikinci Gece” adlı tiyatro oyununun Olivia’sı olarak sevilmiş, “Melekler Adası” isimli dizideki ve “Korkuyorum Anne” isimli sinema filmindeki rolleriyle tanınıyor. Nur içinde yatsın inşallah.” ifadelerini kullandı.

NURGÜL ULUÇ KİMDİR?

6 Mart 1971 yılında dünyaya gelen Nurgül Uluç, Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra çok sayıda tiyatro oyununda rol aldı. Aynı zamanda dizi ve sinema filmlerinde de rol alan Uluç, 2005 yılında düzenlenen Garanti Mini Bank 2. Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali‘nde bir ilki gerçekleştirmişti. Oyuncu, 3-5 ile 6-9 yaş çocuk gruplarına yapılan film gösterimleri sırasında, Masalcı Abla kimliği ile filmlerin anlatımlarını üstlenmişti ve bir çocuk annesiydi.

Sevilen oyuncu kansere yenik düştü! ile ilgili etiketler ölüm vefat Nurgül Uluç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.