Sevilen oyun serisi Sonic'in yeni dizisi ve filmi geliyor

Oyun dünyasının sevilen yapımlarından Sonic'in yeni bir dizi ve filminin yapımına başlandığı açıklandı. Çıkacak olan TV dizisi, Paramount'un yayın hizmeti olan Paramount+'da yayınlanacak. Filmin baş karakterinin sevilen serinin ana karakteri Knuckles'ın olacağı öğrenildi.

Paramount Pictures ve Sega, bugün üçüncü bir Sonic the Hedgehog filminin ve dizisinin yapımına başlandığını duyuruldu.Çıkacak olan TV dizisi, Paramount'un yayın hizmeti olan Paramount+'da yayınlanacak. Sonic the Hedgehog 2 Filminde, Sonic'in ana karakteri Knuckles'ı Idris Elba seslendirmişti. Üçüncü filmlerinde de ana karakterin Knuckles karakteri olacağı açıklandı.

Sevilen oyun serisi Sonic'in yeni dizisi ve filmi geliyor

Sonic the Hedgehog sürpriz bir başarı oldu ve ABD'de tüm zamanların en çok hasılat yapan video oyun uyarlaması oldu. Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan 2022'de yayınlandı.
2021 Oyun Ödüllerinde resmi olarak açıklanan Sonic Frontiers oyunu, yapılan basın açıklamasında bu yıl, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5,PS4,Switch ve PC plaformlarında piyasaya sürüleceği duyuruldu.

Sevilen oyun serisi Sonic'in yeni dizisi ve filmi geliyor ile ilgili etiketler sonic ıdris elba
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.