Sevilay Yükselir hangi medya grubu ile anlaştı?

Sabah ve A Haber'de işine son verildikten sonra uzun bir süre sessizliğini koruyan Sevilay Yükselir medyaya geri dönüyor.

2015 Haziran ayında Sabah'taki yazılarıyla birlikte A Haber'deki programlarına son verilen Sevilay Yükselir Habertürk'le el sıkıştı. Habertürk gazetesinde yazmaya başlayacak olan Sevilay Yükselir, haftada bir de Habertürk ekranlarında program yapacak.

Sevilay Yükselir, 2015 genel seçimlerinden önce HDP'ye desteğini vurgulamış ve Twitter'dan şöyle yazmıştı:

"Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi.Haberler doğru.7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve A Haber yönetimi Seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi.Herşeyin hayırlısı olsun.Gazeteciliğe devam"

Sevilay Yükselir kimdir?

Sevilay Yükselir, 1973 yılında Malatya'da doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne başladı ve 1994 yılında mezun oldu. Habertürk'te "çapraz ateş" adlı programı hazırladı ve sunuculuğunu yaptı. Fatih Altaylı ile beraber "Olaylar ve Gerçekler" adlı programda birlikte çalıştı.

Habertürk'te yayınlanan Gülgün Feyman'la 13. Ajansının editörlüğünü yapmıştır. Beyaz Tv'de Acı Kahve ve Dört Kadın Bir Erkek gibi programlarda sunucu ve yorumculuk yaptı. Habertürk'ten ayrılıp Sabah Gazetesinde yazmaya devam etti. Ciner Medya Grubu'ndan ayrılıp Turkuvaz Medya Grubu'nda çalışmaya devam etti. 1996 yılında ise Star gazetesinde köşe yazarlığı yapan Mustafa Nihat Yükselir ile evlendi.

Sevilay Yükselir hangi medya grubu ile anlaştı? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.