Sevilay Yılman, Mustafa Armağan'ın "Nereye HİZMET ettiğini" yazdı

Özel bir televizyon programında yayımlanan ‘Derin Tarih' isimli programda, Mustafa Kemal Atatürk'ün, manevi kızı Afet İnan ile ilişkisi olduğu ima edildi.

"Tarihçi" Mustafa Armağan, Yavuz Bahadıroğlu ve Süleyman Yeşilyurt'un katıldığı programda Çankaya'nın ikinci "Fist Lady'si"nin, Atatürk'ün "manevi kızı" olarak bilinen Afet İnan olduğu öne sürüldü.

Konuyu bugün köşesine taşıyan Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Mutafa Armağan'ın geçmişine yönelik ilginç göndermeler yaptı.

Armağan'ın FETÖ bağlantılı olduğunu ima eden Yılman, "Zaten geçmişine bakınca, vaktinde FETÖ ve avanesine düzdüğü methiyeleri okuyunca bu muhteremin... Tarihçilik adı altında Atatürk’e kin kusarak, nefretini saçarak amacının aslında neye ve nereye HİZMET olduğunu gayet net görebiliyorsunuz efendim!" ifadelerini kullandı.

İşte Yılman'ın yazısından ilgili bölüm;

Herkes Atatürk’ü sevmek ya da ona sempati duymak zorunda değil. Nihayetinde Türkiye’nin kuruluşunda büyük emeği olan bir lider, ama o da etten, kemikten bir insan! Bazılarına göre birtakım politikalarında hata etmiştir, bundan dolayı da eleştirilmesi son derece doğaldır.

Mustafa Armağan adlı tarihçi de Atatürk’ü sevmeyebilir. Onun Kurtuluş Savaşı ve sonrasında izlediği politikayı da yerden yere vurabilir, ama ülkenin kurucu liderinin özel hayatı konusunda böyle çiğ ve pespaye laflar edemez.

Belli ki nefret ediyor Atatürk’ten, ama bence Atatürk’le ilgili bu çirkin mevzuları gündeme taşımasının nedeni sadece ondan nefret değil. Amacı fitne! Atatürkçüler ile Atatürk karşıtlarını karşı karşıya getirerek toplumsal dengeyi bozmak ve huzuru kaçırmak!

Zaten geçmişine bakınca, vaktinde FETÖ ve avanesine düzdüğü methiyeleri okuyunca bu muhteremin... Tarihçilik adı altında Atatürk’e kin kusarak, nefretini saçarak amacının aslında neye ve nereye HİZMET olduğunu gayet net görebiliyorsunuz efendim!

Sevilay Yılman, Mustafa Armağan'ın "Nereye HİZMET ettiğini" yazdı ile ilgili etiketler Mustafa Armağan Sevilay Yılman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.