Sevilay Yılman, Mersin'deki hain saldırıyı gerçekleştiren teröristler için 'İki genç kız' dedi

Habertürk canlı yayınında Mersin'deki hain terör saldırısı konuşulurken skandal anlar yaşandı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman, saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerden bahsederken 'iki genç kız' dedi. Öte yandan Yılman, saldırıda şehit olan güvenlik görevlisi için 'zavallı adam' dedi.

 Habertürk'te Ebru Baki'nin sunduğu Para Gündem programında Sevilay Yılman, Nihal Bengisu Karaca, Negahan Alçı yer aldı. Canlı yayında Mersin'deki hain terör saldırısının konuşulduğu anlarda yaşananlar büyük tepki çekti. Habertürk yazarı Sevilay Yılman, saldırıda şehit olan güvenlik görevlisi için şehit demedi ve 'zavallı adam' ifadesini kullandı.

Saldırı sonrası ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntüleri ile ilgili konuşan Yılman, polisevine saldıran PKK'lı teröristler için ise 'iki genç kız' dedi. Yılman'ın kullandığı ifade sonrası Ebru Baki ise 'terörist' olarak düzeltti. Yılman'ın skandal sözleri sosyal meydada büyük tepki çekti.

Sevilay Yılman, Mersin'deki hain saldırıyı gerçekleştiren teröristler için 'İki genç kız' dedi ile ilgili etiketler Sevilay Yılman Habertürk terörist Mersin Saldırı Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.