Sevgiliye yılbaşı mesajı! Hayat arkadaşınıza en romantik yeni yıl mesajları

Sevgiliye yılbaşı mesajı! 2021 yılına sayılı zaman kala hayat arkadaşınıza ya da kız arkadaşa romantik ve duygusal bir yılbaşı tebrik mesajı göndererek onun gönlünü fethedin. 31 Aralık gecesinde unutulmaz aşk dolu romantik bir yılbaşı geçirmek adına en güzel ve en etkileyici yeni yıl mesajları burada.

Sevgiliye yılbaşı mesajı! 31 Aralık gecesinde kız arkadaşınıza romantik bir yeni yıl mesajı göndererek onu ilk armağanı siz verin. 2021 yılının ilk saatlerinde sevgilinizle duygusal bir an yaşamak adına yeni yıla sayılı saatler kala duygusal, romantik ve etkileyici yılbaşı aşk mesajları ona özel olduğunu hissettirecek.

Kız arkadaşa yeni yıl mesajları! 2021 yılbaşında ilk saatlerde sevgiliye gönderilecek en etkileyici, romantik ve duygusal yeni yıl kutlama mesajları burada. Kız arkadaşa, yeni sevgiliye, uzaktaki sevgilinize ve pandemi nedeniyle aynı ortamda bulunmadığınız özel insana duygusal ve romantik bir yılbaşı aşk mesajı göndererek onun mutluluğuna ortak olun.

SEVGİLİYE YENİ YIL MESAJLARI

Sen yanımda, böyle güzel bir hayat yaşadığıma inanamıyorum. Büyümek, sevmek ve ısrar etmek için bir yıl daha coşkuyla bekliyoruz. Yeni Yılın kutlu olsun!

Yeni Yıl kararımı yazıyorum ve seni sevmek listemin başında. Mutlu Yıllar canım.

Sen benim diğer yarımsın. Ben sensiz tam olmazdım. Bu da, bu Yeni Yılı iki kat özel kılıyor çünkü biz birlikteyiz. Yeni Yılın Kutlu Olsun ve mutlu günler, sevgilim.

Sevgiliye yılbaşı mesajı! Hayat arkadaşınıza en romantik yeni yıl mesajları

Yaptığım tüm Yeni Yıl kararlarından, tek gerçekleştirebildiğim, seni sevmekti. Bu gece, yeni bir başlangıcı kutlarken bu vaadi yenileyeceğim.

Ne kadar benzer olduğumuzu görmek korkutucu. Birbirimizi bulduğumuz için şanslıyız. Bu, kesinlikle bu gece ve bundan sonraki her yeni yılda kutlanacak bir şey. Mutlu Yıllar aşkım!

Hayat boyu eşler… Söz verdiğimiz şey buydu ve burada her geçen yıl daha da güçlenerek ve güçlenerek birlikte bir başka Yeni Yıl’ı kutluyoruz. Yeni Yılımız Kutlu Olsun!

Bu, hayatımızdaki kötülükleri seçtiğimiz ve başımızdan savdığımız bir zaman… Kesinlikle söyleyebilirim ki, hayatımda her şeyden vazgeçebilirim ama senden asla vazgeçemem. Seni seviyorum. Mutlu yıllar…

Seni çok sevmemin sebebi, dünyanın en iyi karısı olduğun ve bana bir kral gibi davranmış olduğun için değil, bunun karşılığında benden hiçbir şey istememendir. Bütün dünyayı sana vermek istesem de, sen sadece aşkımı istedin. Bu da sana verebileceğim tek şey. Seni seviyorum. Yeni Yılımız mutlu olsun!

Sevgiliye yılbaşı mesajı! Hayat arkadaşınıza en romantik yeni yıl mesajları - Resim : 2

SEVGİLİYE YILBAŞI MESAJLARI

Bazı insanlar daha iyisini yapıp yapamayacağını merak ederek hayatlarını yaşar. Ben böyle değilim çünkü seninle en iyi hayatı yaşadığımdan eminim. Yeni Yılın Kutlu Olsun!

Senin hakkındaki her şeyi seviyorum. Bana göre sen mükemmelsin. Bayan Mükemmel için mutlu yıllar.

Mesafeler senin için olan sevgimi değiştiremez. Yeni Yılın Kutlu Olsun aşkım.

Seninle buluşmak kaderdi. Bundan sonra her Yılbaşı gününü kutlayacak olmamız için dua ediyorum.

Sevgi ve taze fırsatlarla dolu yeni bir yılı dört gözle beklediğimiz şu günlerde geçmişin sıkıntılarını geride bırakalım. Mutlu Yıllar, aşkım.

Hadi bu günü kutlayalım. Yeni Yıl Günü, bugün ve hayatımızın geri kalanını dört gözle bekleyeceğimiz önümüzde çok şey olan bir hatırlatmadır. Mutlu Yıllar.

Sevgiliye yılbaşı mesajı! Hayat arkadaşınıza en romantik yeni yıl mesajları - Resim : 3

Biliyorum, sevmesi en kolay insan ben değilim ama en kötü anımda bile her zaman yanımdaydın. Gitmeme asla izin vermediğin için teşekkür ederim. Bu Yeni Yılda bizi daha iyi anlayacağıma söz veriyorum.

Bu geceyi, geçen sene yaşadığımız harika dersler için kutlayalım. Yeni Yılını tebrik ederim.

Bu yeni yılda, hayatınızın geri kalanında asla yalnız hissetmeyeceğinize ve her zaman bana sahip olacağınıza söz veriyorum. Mutlu Yıllar…

Kollarında olduğum zaman tüm endişelerimi unutuyorum.. Bu yıl sen ve benle dolu hatıralar ve güzel anılarla dolu olur umarım. Yeni Yıl’ın kutlu olsun.

Ne zaman senin gözlerine baksam, gelecekte tüm hayatımı görüyorum; hayalim sonsuza dek seninle birlikte olmak! Sevgili kız arkadaşıma / erkek arkadaşıma Mutlu Yıllar.

Sevgiliye yılbaşı mesajı! Hayat arkadaşınıza en romantik yeni yıl mesajları - Resim : 4

Bu Yeni Yılda tek bir karar vereceğim ve bunu yaşam boyu tutmak istiyorum – Seni her gün daha fazla sevmeye söz veriyorum.

Bu Yeni Yıl, saçlarındaki rüzgâr, gözlerindeki ışıltı, dudaklarındaki gülüş, kalbindeki aşk olmayı diliyorum – sadece seni ruhumda tutmak istiyorum.

Aşkımla birlikte yepyeni bir yıla başlamak için sabırsızlanıyorum, soğuk kış rüzgârları esiyorken bile kalbim sıcaklıkla dolu. Yeni Yılın kutlu olsun!

İşte sana Yeni Yıl hediyem: kalbim senin için ölümsüz sevgi ile kaplı. Umarım gelecek yıllar boyunca değerini bilirsin.

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.