Sevgiliye romantik yeni yıl kutlama mesajı! 2021 yeni yılbaşı mesajları

Sevgiliye yeni yıl mesajı 2021 yılı için daha şimdiden gönderilmeye başlandı bile. Yılbaşı için güzel dilek ve temennilerin iletileceği sevgiliye yılbaşı mesajlarında en romantik anlar yeniden yaşanacak. İşte, SMS ve WhatsApp üzerinden gönderebileceğiniz 2021 yılının en romantik yeni yıl kutlama ve aşk mesajları…

Sevgiliye gönderilebilecek en romantik yeni yıl aşk mesajları daha şimdiden başladı. Yılbaşına az bir zaman kala sevgililer arasında kutlanan yeni yıl bu sene koronavirüs salgını nedeniyle yasaklarında olmasından dolayı biraz durgun yaşanacak.

Bu yüzden de aşıklar birbirlerinin yeni yılını SMS ve WhatsApp üzerinden kutlamaya başladı. 2021 yılı için duygusal yeni yıl mesajlarının gelmesiyle bunlar arasında ne iyilerini seçip göndermek isteyen aşıklar yılbaşı kutlama mesajlarına da yoğun bir ilgi gösterdi.

2021 Sevgiliye yeni yıl mesajları

Her yaşın bir güzelliği vardır. Peki bu yeni yılda hangi güzelliğine aşık olayım bir tanem.

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten sevgilerimle.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim.

Yeni yılda bütün güzellikler seninle olsun yeni yılın kutlu olsun sevgilim.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. 2021 yılı kutlu olsun bir tanem.

Sevgiliye romantik yeni yıl kutlama mesajı! 2021 yeni yılbaşı mesajları

Yeni yıl bize kutlu olsun. Yeni yıl sana da kutlu olsun sevgilim. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Ben senin yüreğine adımı gözlerimle yazdım ve her busede okuyorum bir tanem. Beraber ve el ele nice senelere.

Kalbimi sana emanet etsem korur musun? Dilimin ucundaki cennet sevdamın sonundaki ‘Ömrüm’ olur musun? 2021 sana mutluluklar getirsin aşkım.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka… Yeni nice senelere.

Gözlerimde tutuyorum seni, gözyaşlarım sen. Kalbime hapsettim, her atışı sen. Dilimdeki içli şarkı, burnumdaki sıla kokusu, yanımdaki yamacımdaki yoldaşlık, içimdeki bambaşkalık hepsi sen.

Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen. İyi ki doğdun hayatımın aşkı bir tanem. Yeni yılın kutlu olsun bir tanem.

Sevgiliye romantik yeni yıl kutlama mesajı! 2021 yeni yılbaşı mesajları - Resim : 2

Sen Allah’a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yaş, tek düşüncem, hasretimsin. Sen yaşadığım ömür, en güzel günlerimsin. Nice yıllara nice senelere güzel yıllara aşkım.

İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allah’ın bizlere verdiği armağandır. En mutlu yıllar seninle olsun. Armağanınla yücel. Mutlu seneler.

sevgiliye yeni yıl mesajları, sevgiliye yılbaşı mesajları, sevgiliye romantik aşk mesajları

Sevgiliye romantik yeni yıl kutlama mesajı! 2021 yeni yılbaşı mesajları ile ilgili etiketler Sevgiliye yeni yıl mesajları Sevgiliye yılbaşı mesajları sevgiliye romantik aşk mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.