Sevgiliye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi sevgiliye dualı kandil mesajları

Mübarek Kadir gecesinde sevgiliye kandil mesajı. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi bugün idrak edilecek. Sizde en güzel ve an anlamlı sevgiliye Kadir Gecesi mesajları göndererek onu unutmadığınızı gösterin. İşte 2021 sevgiliye dualı Kadir gecesi mesajı…

İslam dininde çok özel bir yeri sahip, Ramazan ayının 27. gecesi idrak edilen ve bin aydan daha hayırlı olan ve tüm duaların kabul olduğu Kadir Gecesi bir kez daha geldi çattı. Koronavirüs salgınında evlerimizde olacağımız bu özel gecede sevgiliye dualı Kadir Gecesi mesajları gönderebilirsiniz.

KADİR GECESİ MESAJLARI

Bu gece sema kapıları açılacak ve Allah’ın (C.C) rahmeti yağacak. Kadir Gecesi’nin kurtuluşumuza vesile olması dileğiyle… Kadir Gecemiz Mübarek olsun.

Bütün ellerin semaya açıldığı bu günde tüm İslam alemine huzurlu, iman dolu ve Allah sevgisiyle dolu bir gece temenni ederim. Kadir geceniz mübarek olsun.

Sevgiliye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi sevgiliye dualı kandil mesajları

Yüce Kuran’ın indirilmeye başlandığı bu gecede tüm İslam alemine huzurlu, mutlu ve iman dolu bir gece dilerim. Kadir gecenizi tebrik ederim.

Ne kadar günahın olsa da, sakın af dilemekten korkma. Af dilemek de bir erdemdir, yüce yaradan yardım eder sana. Bugün Kadir gecesi, mübarek geceniz kutlu olsun.

Çok günahkar olsan da, sakın korkma. Yaradan affeder her kulunun günahlarını. Bugün kadir gecesi, sen yeter ki elini aç. Duaların kabul olur. Kadir geceniz mübarek olsun.

Cennet nerededir bilir misin? Gülen gözlerde, tɑtlı sözlerde, mutlu yüzlerdedir. Bɑzen gecelerde, bɑzen gündüzlerdedir. Amɑ en güzeli kɑlplerdedir. Kɑlbi güzel tüm sevdiklerimin Kɑdir Gecesini kutlɑrım…

Allah’ım sen bu mübarek Kadir Gecesinde bizleri affet. Duası kabul olan kullarından gör bizi Ya Rab. Suçluyuz, karşına geldik kararmış yüzlerimizle. Allah’ım sen arındır bizleri içimizdeki sevginle. Başkaları için konuştuğumuz kötü sözlerden bizi koru Allah’ım. Yalan yere ettiğimiz yere ettiğimiz yeminlerden bizleri koru. Allah’ım sen bizleri kul hakkından koru. Sen bizleri sevdiklerimize bağışla. Hepimize güzel kaderler yaz Ya Rabbim. Sen gönderdin dünyaya, dönüşümüz sanadır. Allah’ım, mahşer günü utananlardan etme bizi. Allah’ım sen bizleri nice Kadir Gecelerine ulaştır inşallah tüm sevdiklerimizle mutlulukla ve sağlıkla. Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.

Bu gece dualar kabul olur, af dileyen kul günahsız olur. Aç ellerini sen de dua et, bu senin için hayırlı olur. Kadir geceniz kutlu olsun.

Oku! Yaradan Rabbi’nin adıyla oku! Bu gece Kuran inmeye başladı, gönüllere rahmet dolmaya başladı. Kadir geceniz mübarek olsun.

Sevgiliye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi sevgiliye dualı kandil mesajları - Resim : 2

Allah, bu gece el açan herkesin duasını kabul eder. İster dindar ol, ister günahkar. Bugün Kadir gecesi, geceniz mübarek olsun.

Kim Kadir gecesini, faziletine inanarak ve alacağı sevabı Allah’tan bekleyerek ibadet ve taatla geçirirse geçmiş günahları bağışlanır. (Buhârî, Kadir, 1) Kadir geceniz mübarek olsun.

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Sevgiliye kandil mesajı 2021! Kadir Gecesi sevgiliye dualı kandil mesajları ile ilgili etiketler Kadir Gecesi sevgiliye kadir gecesi mesajı sevgiliye kandil mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.