Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Whatsapp 2020! Sevgiliye En Güzel Uzun İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye İyi geceler Mesajları whatsapp 2020! Sevgilinize uzun geceleri ve mesafeleri yok edecek iyi geceler mesajı göndermek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz. Whatsapp iyi geceler mesajları ile sevgilinizin sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz. İşte sevgiliye iyi geceler mesajlarını, en güzel uzun sevgili mesajlarını sizler için derledik...

Sevgiliye İyi geceler mesajı whatsapp 2020! Sevgiliye uzun iyi geceler mesajı vatandaşlar tarafından arama motorlarında sıkça aratılıyor. Sevgilinin sizi düşünmesi için ona whatsapp'tan uzun iyi geceler mesajı atmanız gerekebilir. Uzun iyi geceler mesajlarını sizler için derledik...


SEVGİLİYE UZUN İYİ GECELER MESAJLARI WHATSAPP 2020!


Benim yüreğimdesin, hiç bitmeyecek tükenmeyecek bir şeydir bu. Canın bedenimden göçene kadar, rüyalarımda yalnızca senin gerçekliğin olacak. Her rüyada daha çok tutunacağım sana. İyi uykular bir tanem.

Sana olan aşkıma şahit olan şu zifiri karanlıktır, bu karanlığın içindeki gece de bizimle birlikte uyuyacaktır. Saatler geçecek ve güneş egemen olacak tekrar dünyaya. O zamana kadar buluşacağız rüyalarda. İyi geceler sevgilim.

İyi geceler denmediği için kötü geçen geceler olmasın diye; iyi gecelerin hepsi senin olsun aşkım! Gözlerini usulca kapat ve düşüncende sadece yeni bir güne merhaba diyebilmek olsun. Tatlı uykular.

Yaşamayı seviyorsam içinde sen olduğun içindir. Geceleri uyuyabiliyorsam sabaha senin hayalinle uyanacağım içindir. Gözlerimizi yavaşça kapatalım ve sabaha ulaşabilmek için uykuya dalalım. İyi geceler…

Her gece senin var olduğunu bilerek mutlulukla başımı yastığıma koyuyorum. Uykumun içine doğacağın anı bekliyorum bir de, adına rüya diyelim diye… En güzel rüyalar seninle olsun, uykun huzurlu ve rahat olsun bir tanem.

WHATSAPP SEVGİLİ İYİ GECELER MESAJLARI 2020!

Karanlık gelince geceyle beraber, gözlerin kapanabilir uykusuzluğa. Seni karanlıklardan alıp yıldızlara emanet veriyorum, gözlerimin yakınında değilsin belki ama kalbimin orta yerindesin bunu hep hatırla. İyi geceler canım.

Dilerseniz günaydın mesajları, sevgiliye günaydın mesajları, iyi geceler mesajları ve sevgiliye iyi geceler mesajları yazılarımıza göz atabilirsiniz. Daha uzun mesajlar için sevgiliye uzun mesajlar yazımıza bakabilirsiniz.

Gece oldu bak, gökyüzünde dolunay belirdi. Yıldızlar yerli yerinde bekliyorlar doğacak sabahı. Sen dal uykuna, kapat gözlerini. Dolunay ve yıldızlar senin için bekleyecekler bütün geceyi. Tatlı uykular en güzel gecem ve gündüzüm.

Uykuya dalmadan önce aklında ne olursa rüyanda da o olurmuş. Öyle söyler insanlar. Sadece aklımda değil bütün var oluşumda yalnız senin eserin var sevgilim. Rüya, gerçek nedir bilmiyorum. Ben doyamadan seni yaşıyorum. İyi geceler…

Gece yine kuşanmış siyah elbisesini, yıldızları saçına takmış bir toka gibi. Bütün bu güzelliğe bakarak seni düşünüyorum saatler boyu. Sabaha kadar gözüme uyku girmeden hayal edeceğim güzel ruhunu. Tatlı rüyalar bir tanem.

Nedir bu gece bilir misin? Gece; kendinle yalnız kalıp gönlünle dertleştiğin, saatler boyunca ağlamamak için kendini zor zapt ettiğin, sabahı görebilmek için beklediğin ayrı bir dünyadır. Benim dünyamda gecenin yeri varsa, senin yerin bütün bir evren kadar. İyi gecelerin olsun canım.

Dün yıldızlara baktım belki seni görürüm diye. Ancak hiçbir yıldız senin kadar parlayamaz gökyüzünde. Anladım ki ben uyuduğum zaman görüşeceğiz seninle cennet diyarlardan hayallerde. İyi geceler sevgilim.

Batan sadece güneştir, sevdam değil. Güneş de zaten yeniden doğmayacak mı? Her şeyin bir zamanı var, sevgimin zamanı bütün olasılıkların üzerinde sevgilim. Sadece bu geceyi değil, var olacağımız bütün geceler sana armağan olsun. İyi uykular canım.

Gözlerine değmeyecekse gözlerim, ellerine ulaşmayacaksa ellerim, kalbinde yer bulamayacaksa sevgim, ne anlamı kalır bu gecelerin? Benim için gece, sana ulaşmayı beklemek demektir. Ulaşılmaz denilen her şeyi birer birer geçiyorum sevgilim.

İnsanın hayatta bir anlamı olmalı. Kendine bir anlam yükleyebilmesi için bulutları örnek almalı. Yağmur yüklü bulutlar gibiyim seninle, yüklendim aşkını gönlüme. Uyurken beni düşle, çünkü benim düşüm de gerçeğim de sadece senin kalbinde.

En Güzel İyi geceler Mesajları ve Sözleri! 2020 Sevgiliye Kısa ...

Yaşamak isterim seni sonun kadar. Nefesinde ısınmak isterim gecenin soğuğunda. Buz tutsa da yatağım, biliyorum ki senin düşün bile ısıtır gönlümü aniden. Bu yüzden rüyalarımda yüzümde gülücükler biter. İyi gecelerimiz olsun hep beraber bir tanem.

Şimdi birbirimizden uzağız, ayrı yataklarda aynı düşü görmeye çalışıyoruz. Mesafelere aklını fazla takma, mesafeler varsa onları aşmak içindir. İnanıyorum ki; sabah nasıl doğuyorsa her şeye rağmen, ben de sana doğacağım gönlümden. Tatlı rüyalar…

Bir gece kuşu gibi uçsam gelsem yanına… Pencerenden senin uyumanı izlesem geçen saatlere aldırmadan… Sabah olunca uyandırsam seni koynuna sokularak… Gecen güzel geçsin, iyi uykular canım. Ben seni izliyor olacağım.

Özlemlerimizi giderelim bu gece rüyalarımızda kavuşalım sonsuzca.Geceler bizim gündüzler değilse de.Gecelerde beklesin bizi mutluluklar.İyi geceler sevgilim.

 

Sana uzak kentlerden birinde
zamanın bir yerinde
seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi
onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi
insan hergün anımsar mı aynı gözleri..
İYİ Geceler

Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğɑ, seni gökyüzünden ɑlıp düşlerime emɑnet ediyorum, gözlerimden uzɑksın belki ɑmɑ dɑimɑ yüreğimdesin unutmɑ. İyi geceler..

İsyanım sensiz geçen gecelerime. Ben seni düşünmekten uyuyamazken sen rahat ve huzurlu uyu diye bu mesajı gönderiyorum sana. İyi geceler canım. Rüyalarda kavuşmak dileğiyle.

Dün yine yıldızlarda seni aradım. Ama hiç biri senin olacak kadar parlak değildi.Senin güzelliğini hiçbirinde bulamadım.Ay ışığında seni aradım göremedim.Oysa her baktığım yerde sen vardın. Gözlerimi kapattım, seni düşündüm seninle oldum. Beni hissettinmi sevgilim …Seni bütün kalbimle seviyorum..iyi geceler sevgili

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı Whatsapp 2020! Sevgiliye En Güzel Uzun İyi Geceler Mesajları ile ilgili etiketler WhatsApp mesaj Sevgili sevgiliye iyi geceler mesajları whatsapp sevgiliye mesajlar
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.