Sevgiliye doğum günü mesajı 2021! Romantik sevgiliye uzun doğum günü mesajı

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021! Bir ilişkide karşınızdaki partnerinizi her an unutmadığınızı göstermek adına gönderilecek sevgiliye uzun doğum günü mesajı ile kalbini fethetmeyi unutmayın. İşte, sevgiliye romantik doğum günü mesajı…

Karşınızdaki partnerinize yapılacak en güzel jestlerden birisi de romantik sevgiliye doğum günü mesajı olarak bilinir. Ona bu özel günde alabileceğiniz güzel bir hediye ya da planlanan bir sürpriz ile beraber söyleyemediğiniz duygularınızı sevgiliye uzun doğum günü mesajı ile iletebilirsiniz.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı

• Her mum hayatının ışığıdır, pastandɑ ki mumlar çoğaldıkçɑ yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni ışığın hayırlı, doğum günün kutlu olsun.

• Hayat bir sudur, önünde durulmaz. Mavi bir renktir arkası görülmez. Sevgili bir sırdır anahtarı verilmez. Sevgim sana ebedi asla kalpten silinmez. Sevgililer günün kutlu olsun.

• Sevgi, el ele tutuşmaktır, Sevgi, göz göze bakışmaktır. Sevgi, bir kelebek, Sevgi, bazen de bir çiçek. Sevgi, hırlaşmak değil paylaşmak, Sevgi, kavga değil aşkla yaklaşmak. Sevgi, yürekte duyulan kıpırtı, Sevgi, gözde görülen pırıltı. Sevgi, yuva sıcağı,Sevgi, ana kucaşı.Sevgi, esirgemek, kollamak, Sevgi, bir yetim saçı okşamak.Sevgi, goncadır, gül olup açılan,Sevgi, şekerdir, dillerden saçılan. Sevgi, çevredir, yeşildir daldır,Sevgi, sohbettir, muhabbettir baldır.Sevgi, gönlü hoş tutan hece,Sevgi, aydınlık, pırıl pırıl gece. Sevgi, var ile yok arası, Sevgi, iki kaşın arası. Sevgi, nimet, aş ekmek,Sevgi, bir türkü, bir gayde çekmek.Sevgi, var olmak, var olanı bilmek,Sevgi, haddini bilmek, kendine gelmek. Sevgi, kul olmak, kulluk etmek, Sevgi, Yaradan’a şükretmek. Doğum günün kutlu olsun

• Yanımdaki kim olursa olsun... KALBİMDEKİ SENSİN BENİM. Nereye gidersem gideyim...... YOLUMDAKİ SENSİN BENİM. Kimselere bakamam sensiz... GÖZÜMDEKİ SENSİN BENİM. Başkasına canım diyemem... ÇÜNKÜ CANIM SENSİN BENİM. Olmasan hiç yanımda... İÇİMDEKİ SENSİN BENİM iyiki doğdun

• Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin... Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara.

• Bir şiir yaz bana içinde alabildiğince mutluluk olsun ayın gölgesinde unutulan sevgi tohumlarıyla yeşere dursun veya bir şarkı söyle özlemimdeki sevgiliyi anlatsın yağan yağmurlarla ıslanan bedenimi parlayan gözleriyle kurulasın. iyiki varsın

• İnsanlar doğar, büyür ve bir şekilde yaşamlarını devam ettirir. Ama bazı yaşlar vardır ki dönem noktası olarak görülür. İşte sevdiğim sen tamda bu yaştasın artık. Hiçbir zaman üzülmeyecek, yıkılmayacak yaşa geldin. Bundan sonra hayatın hep mutlu geçsin.

• Tüm mevsimleri bir tek güne, tüm yılları bir tek mevsime sadece senin için sığdırmaya razıyım. Ömrünün en güzel yıllarını, en güzel saatlerini daima benimle geçirmen dileğiyle.. İyi ki doğmuşsun bir tanecik sevgilim.

• Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

• Sen her bir pastayı kestiğinde yanında olacağım. Doğum günlerinde kestiğin bu pastaları düğün pastası takip edecek. Her üflediğin mumda yanında olacağım. Şimdi üflediğin mumu, evimizin elektriği kesildiğinde üfleyeceklerin sürdürecek. Her anında yanında olacağım. Bu ömür boyu böyle devam edecek. Mutlu yıllar her şeyim.

• Güneşim, yolumun ışığı, sevgilim… Seni gördüğümden beri benim her günümde bayram havası var. Her anım kır düğünü. Direklerimde hep bayraklar asılı, fenerlerim hep gökte sevgilim. Bir dilek tutuyorum senin için şimdi yıldızlara bakarak. Her yeni yaşında daha da benim olmanı diliyorum. Benim olmana sebep, doğum günün kutlu olsun. Nice doğum günlerin beraber olsun.

• Ellerimden kopup sana doğru uzanan kalbimi gör. Bu gün doğum gününde beni dile. Benimle bir ömür yaşamayı dilek diye tut kalbinde. Çünkü seninle bir ömür, benim için daima duadır. Dualarının ve dileklerinin kabul olacağı bir yaş olsun sevgilim.

Sevgiliye doğum günü mesajı 2021! Romantik sevgiliye uzun doğum günü mesajı ile ilgili etiketler sevgiliye doğum günü mesajı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.