Sevgiliye bayram mesajı 2019! Kurban Bayramı anlamlı mesajlar!

Sevgiliye bayram mesajı 2019! Kurban Bayramı'na adım adım yaklaşılıyor.Bayramlarda sevdiklerinin ve yakınlarının bayramı kutlamak isteyenler güzel bir mesaj göndermek istiyorlar. Sevgilisini bayramda mutlu etmek isteyenler ise anlamlı bayram mesajı arıyorlar. İşte sevgiliye Kurban Bayramı kutlama mesajı!

Sevgiliye bayram mesajı 2019! Ramazan Bayramı'ndan geçtiğimiz aylarda kutlandı. Şimdi ise Müslüman dünyası merakla Kurban Bayramı'nı bekliyor. Bu yıl ise Kurban Bayramı'nın ilk günü 11 Ağustos 2019 tarihine denk geliyor. Sevgilisini bayramını kutlamak isteyenler için mesajları derledik. İşte sevgiliye bayram mesajları...

SEVGİLİYE BAYRAM MESAJLARI

Sevgi pınarında koşarcasına mutlu bir bayram geçirmen dileğimle, bayramın kutlu olsun aşkım.

Gözlerindeki parıltı ve kalbindeki sevginin hiç bitmemesi dileğimle, bayramın mübarek olsun biriciğim.

Sevgiliye bayram mesajı 2019! Kurban Bayramı anlamlı mesajlar!

Bayramın ilk saatlerinde benim için en özel ve güzel aşkımın bayramını kutlamak istedim. Kurban Bayramın sana ve sevdiklerine huzur ve mutluluk getirsin biriciğim.

Bu bayram içimde bir burukluk var. Benim için en güzel bayram seninle olduğum zamandır. Biricik aşkım, bayramın kutlu olsun.

Aramızdaki mesafeye inat, yürekten bir dua ve içten bir mesaj ile bütün mesafelerin tükendiği, Kurban Bayramın kutlu olsun canım. Seni çok seviyorum.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun.

Sevgiliye bayram mesajı 2019! Kurban Bayramı anlamlı mesajlar! - Resim : 2

Sevgilim bugün ve bütün bayramlar beraber olmak umudu ile bayramın kutlu olsun.

Sensiz yaşamın anlamını yitirdiği, hayatıma anlam katan aşkım… Kurban Bayramın mutlu ve kutlu olsun. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın!

Sadece bu bayram değil, erişebileceğimiz her bayram benim için özeldir. Canım! Seni seviyorum!

Aşkım bugün de hayatımdasın bugün de kalbimdesin bayramın kutlu olsun seni çok seviyorum.

Bayram gecesinin ilk saatlerinde ilk ve özel olarak senin bayramını kutlarım aşkım!

KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI 2019

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.Bayramınız Kutlu olsun…

Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz.Hayırlı Bayramlar…

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah”a. Erişelim birlikte nice bayramlara.Mübarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!

Kurban Bayramınızı kutlar, bu mübarek günlerin Allah’a ve Efendimize biraz daha yaklaşmak için vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.

Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.Mutlu Bayramlar…

 

Sevgiliye bayram mesajı 2019! Kurban Bayramı anlamlı mesajlar! ile ilgili etiketler 2019 Kurban Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.