Sevgiliye babalar günü mesajı 2021! Sevgiliye en romantik babalar günü sözleri

Sevgiliye babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan babalar gününde baba adayı olan sevgilinizin yüzünü güldürmek adına ona güzel bir söz söylemek keyif vericidir. İşte sevgiliye en romantik babalar günü sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan babalar günüdür. Onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek adına bu özel günde sevgiliye söyleyeceğimiz her tatlı babalar günü sözleri ile sevgimizi ifade edebiliriz.

SEVGİLİYE BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Ellerin dikenli olsa bile tutmak isteyecek kadar seviyorum seni. Babalar günün kutlu olsun Sevgilim.

Seni tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana sevgilim diyebildiğim için çok şanslıyım. Babalar günün kutlu olsun bir tanem.

Zihnim, her zaman bir babanın nasıl olur da bu kadar harika olduğuna, inanamamıştır. Babalar günün kutlu olsun canım!

Bu zorlu, acımasız dünyada sığınacağım tek güvenli limanım sen olduğun sürece bütün zorlukları beraber aşarız. Babalar günün kutlu olsun Dünyam.

Sen gönlüme düşen bir cemresin ve seninle yeşerdim sevgilim. Seni çok seviyorum her şeyim. Babalar Günü kutlu olsun.

Sevgiliye babalar günü mesajı 2021! Sevgiliye en romantik babalar günü sözleri

Okuduğum en güzel ve gizemli kitapsın sen canım sevgilim. Seni öyle seviyorum ki bunu anlatmaya kelimeler yetmez. Dünyanın en yakışıklı sevgilisi Babalar Günü kutlu olsun.

Bu renksiz dünyamın tek rengi sensin. Tek yaşama sebebimde yine sensin. Seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun Sevgilim.

Her beklentimi aşan hayallerimin prensi, seni çok seviyorum. Ben çok şanslı bir kadınım. Babalar günün kutlu olsun…

Sen en güzel dileklerimdesin. Sen verdiğim nefesimdesin. Sen bir değil binlerce asra bedelsin. Sen hayatımdaki en özelsin. Seni çok seviyorum aşkım. Babalar gününü kutlu olsun.

İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve milyonarca insandan beni seçmişsin. Canım, sevgilim, hayat arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun.

Sen benim hayat arkadaşım ve en kıymetlimsin. Allah’ım sana sağlık, afiyet versin başımızdan ayırmasın. Babalar günün kutlu olsun.

Hissedilebilecek tüm duyguları sana baktığımda hissettiğimi anladığım günden beri dünya üzerinde en çok seni seviyorum. Babalar günün kutlu olsun canım sevgilim.

Günahlarını ben alayım sevaplarım senin olsun acıları ben çekeyim sefayı sen çek dertleri bana yükle sen sadece bana gülümse aşkım seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sen varsa her yer cennet bana, sen yoksan her yer cehennem gibi seni seviyorum canım sevgilim. Babalar günün kutlu olsun.

Bu dünyada acıya, kedere, yokluğa hatta ölüme bile alışabilirim. Ama sensizliğe ve sensiz kalmaya asla alışamam. Babalar gününü kutlarım bir tanem.

Sevgiliye babalar günü mesajı 2021! Sevgiliye en romantik babalar günü sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü sevgiliye babalar günü mesajları sevgiliye babalar günü mesajı sevgiliye babalar günü sözleri babalar günü mesajları babalar günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.