Sevgiliye 1 Nisan şakası mesajları 2024! WhatsApp sevgiliye komik Nisan 1 şakaları

Sevgiliye 1 Nisan şakası mesajları 2024 yılında yeniden gündemde. Her yılın Nisan ayının ilk gününde kutlanan ve insanların birbirlerine şaka yaptığı bu özel günde sizde sevgilinize 1 Nisan şakası yapabilirsiniz. İşte, WhatsApp değişik ve komik sevgiliye 1 Nisan şakaları…

Sevgiliye 1 Nisan şakası mesajları 2024 yılı için yeniden gündemde. Her yılın Nisan ayının ilk gününde tüm dünya üzerinde kutlanan, şakaların havada uçuştuğu bu özel günde sizde abartıya kaçmadan sevgilinize şaka yapabilirsiniz.

Sevgiliye 1 Nisan Şakaları

1 – 1 Nisan Eski Sevgiliye Gönderilecek Yanlış Mesaj

Elbette böyle bir mesaj tabi ki yok. Ama sanki varmış gibi yapmanın kime zararı olabilir ki? Olacaksa tabi ki denememenizde fayda var. Telefonunuzu elinize alarak sevgilinize sanki eski sevgilinize yazıyormuşsunuz da yanlışlıkla kendisine göndermişsiniz gibi bir SMS yazabilirsiniz. Mesajın içeriği ise tamamen sizin hayal dünyanıza kalmış.

2 – Zalim 1 Nisan

Bazen zalimce şakalar ile karşılaşılabilir. Bu durum ilişkinizde size bol kahkahalı zamanlar yaratabilir. Elinize bir paket kremalı bisküvi alarak paketi açın ve ortalardaki bisküvilerden birinin kremasını sıyırarak afiyetle yiyin ve yerine diş macunu sürün. Diş macununu mümkünse kokusuz seçin. Üste yer alan bisküvilerden yerken sıra macunluya geldiğinde paketi sevgilinize uzatın. Sonrası ise derin bir çığlık :)

Sevgiliye 1 Nisan şakası mesajları 2024! WhatsApp sevgiliye komik Nisan 1 şakaları

3 – 1 Nisan Ayrılık Şarkısı

Acımasız şakalardan birisidir. İlişkilerde adrenalin çok önemlidir ve her zaman taze kalmasına sebep olur. Ancak bu şakanın sonunda alacağınız cevap da buna göre değişik olabilir. Yani biraz risklidir. Ortamı uygun hale getirmek ilişkiniz koşullarında tamamen sizin hayal gücünüze kalmıştır. Özetle ayrılmak istediğinizi söyleyerek azıcık da zeytin yağı modu takınabilirsiniz. Tabi ki bu sadece bir şakadır.

4 – 1 Nisan Aldattın Beni Şakası

Bu da acımasız olanlardan bir tanesidir. Diğer yandan da bu şaka ile bir kadın olarak erkeğinize bir şeyleri hatırlatma mesajı verebilirsiniz. Şakanızı yaparken sosyal medyanın nimetlerinden faydalanmanızda yarar var. Sahte bir hesap açarak başka bir kadının size sevgilinizle, eşinizle ilişkilerini itiraf ettiği cümleleri yazarak ondan hesap sorabilirsiniz. Bu biraz da kuvvetli bir oyunculuk gerektirmektedir.

5 – "1 Nisan Benim Evlenir Misin?" Şakası

Bu şaka daha çok erkekler içindir. Ama yine de insanın hayal gücü tamamen sınırsızdır. Organizasyonu biraz abartarak bir kadın olarak sevgilinize evlenme teklifi ederek bir mesaj verebilirsiniz. Sonuçta kadınların alt metinli mesajları bitmez.

Sevgiliye 1 Nisan şakası mesajları 2024! WhatsApp sevgiliye komik Nisan 1 şakaları ile ilgili etiketler sevgiliye 1 nisan sevgiliye şakalar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.