Sevgilisiyle tartışan kadın ortalığı birbirine kattı! Yaptıklarını görenler şoke oldu...

Başakşehir'de iddiaya göre tartıştığı sevgilisinin iş yerine giden kadın dehşet saçtı. Sinirlerine hakim olamayan kadın, otomobille önce kepenklere, ardından sevgilisine çarptı.

İstanbul'da geçtiğimiz hafta gece saatlerinde Başakşehir'de sanayi sitesindeki otomobil tamircisinde iddiaya göre bir kadın,  tartıştığı erkek arkadaşının iş yerine geldi. İki sevgilinin burada da devam eden tartışmasının ardından deliye dönen kadın ortalığı birbirine kattı. 

SEVGİLİSİNİN ÜZERİNE OTOMOBİL SÜRDÜ

Otomobiline binen kadın, aracı ile önce erkek arkadaşının çalıştığı iş yerinin kepenklerine çarptı. Duruma sinirlenen erkek arkadaşının kendisine küfrettiğini duyan kadın, bu seferde de erkek arkadaşına otomobili ile çarparak kepenklere sıkıştırdı. Sıkıştığı yerden kurtulan adam tekrar hakaret etmeye başladı.

 


"POLİSİ ÇAĞIRACAĞIM"

Kadın da erkek arkadaşına tekrar otomobiliyle çarptı. Yaşananların ardından kadın, tartıştığı erkek arkadaşının "Polisi çağıracağım" sözleri üzerine olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Sevgilisiyle tartışan kadın ortalığı birbirine kattı! Yaptıklarını görenler şoke oldu... ile ilgili etiketler Başakşehir Kız Arkadaş Sevgili araba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.