Nusret'e twerk yapan kadın sevgilisine yakalanınca!

Meşhur tuzlama hareketi ile bilinen Nusret Gökçe’ye twerk yapan kadın sevgilisine yakalanırken o anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte sevgilisinin yanında Nusret’e twerk yapan kadın vşdeosu izle…

Meşhur tuzlama hareketiyle tanınan Nusret’e twerk yapan kadın sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Dünya çapında bir şöhrete kavuşan Nusret’e sevgilisinin yanında twerk yapan kadın bir anda neye uğradığını şaşırınca olanlar oldu ve o anlar görüntülendi.

Pandemi süre zarfı boyunca kapalı tutulan restoranlarının açılması sonrasında yeniden büyük yoğunluk yaşayan Nusret, o restoranlarından birinde müşterisini ağırladı. O anlarda Nusret kendisine yapılan dansı izlemeye koyuldu.

Siyahi kadının twerk yaptığı anları kaydetmeye başlayan Nustret, tam videoyu bitirecekken; restorana kadının sevgilisi olduğu belirtilen bir kişi giriş yaptı. Sevgilisini gören kadın kendisini hemen toparladıktan sonra kaçmaya başladı. Küfürler savurarak içeriye giren ve kadının ardından giden adamı kimse durduramadı. Video burada noktalanırken, kadının ve sevgilisinin akıbeti hakkında bilgi verilmedi.

Nusret'e twerk yapan kadın sevgilisine yakalanınca! ile ilgili etiketler Nusret twerk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.