Sevgilisinin teklifine 'evet' dedi! Banu Alkan evleniyor

Afrodit lakaplı oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan bombayı patlattı. Alkan, Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyurdu. 64 yaşındaki sanatçı nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Türk sinemasının unutulmaz isimleri arasında yer alan ünlü sanatçı Banu Alkan'dan müjdeli haber geldi. Daha önce hiç resmi evlilik yapmayan Afrodit lakaplı Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

SEVGİLİSİNDEN EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Türk sinemasının Afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan nişanlandığını Magazin D Yaz aracılığı ile duyurdu. Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını paylaşan ünlü isim evlilik teklifine 'evet' dedi.

 Sevgilisinin teklifine 'evet' dedi! Banu Alkan evleniyor

1 Nisan 1958'de Hırvatistan'nın Dubrovnik kentinde dünyaya gelen Banu Alkan'ın gerçek adı Remka Rebroyna'dır. Henüz 17 yaşındayken kendisinden yaşça büyük ve evli olan Gürbüz Hanif ile aşk yaşayan Banu Alkan hiç resmi olarak evlenmemiştir. Alkan, Gürbüz Hanif ile 20 yıl birlikte yaşamıştır. 20 yıla yakın süren bu ilişki, Hanif’e kanser teşhisi konmasından kısa bir süre sonra hayatını kaybetmesiyle sona erdi. Banu Alkan bir dönem kendisinden 11 yaş küçük Murat Taşdemir ile yaşadığı aşkla gündeme damga vurmuştu.

Sevgilisinin teklifine 'evet' dedi! Banu Alkan evleniyor - Resim : 2

 

Sevgilisinin teklifine 'evet' dedi! Banu Alkan evleniyor ile ilgili etiketler Banu Alkan Kemal Yıldız afrodit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.