Sevgilisinin karnını deşen adamdan pişkin savunma!

Eski kız arkadaşı Tuğçe K.’nın adeta karnını deşen Hüseyin Güney, verdiği skandal savunmada "Niyetim onu bıçaklamak değildi, tesadüfen karnına gelmiş" dedi

Muğla’da, kendisi gibi üniversite öğrencisi kız arkadaşı Tuğçe K.’yı (23) kıskançlık yüzünden çıkan tartışmada, karnından bıçakla yaralayıp, dalağını kaybetmesine neden olan tutuklu sanık Hüseyin Güney’in (27) yargılanmasına başlandı.

Tutuklu sanık Hüseyin Güney hakkında, Muğla 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘vasıflı bıçakla yaralama’ suçundan 8 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tuğçe K.’nın yakınları ise davanın ağır ceza mahkemesinde değil de asliye ceza mahkemesinde görülmesine tepki gösterdi.

Sevgilisinin karnını deşen adamdan pişkin savunma!

"BIÇAĞI CEBİMDEN HİÇ ÇIKARMADIM"

Davanın ilk duruşması görülürken, okulundan kaydı silinen sanık Hüseyin Güney ile mağdur Tuğçe K. ve avukatlar, ilk celsede mahkemede hazır bulundu.

Vatan'ın haberine göre, kimlik tespitinin ardından olayı anlatan tutuklu sanık Hüseyin Güney, “Ramazan ve Kurban bayramları arasında sünnet olduğu için bıçak taşıyordum; ancak cebimdeki bıçağı hiç çıkarmadım. Aramızda laf dalaşı devam ediyordu. ‘Aldattıysam ne oldu? Sen de zamanında yapmışısındır, affet’ dedi. Ben de ortak arkadaşımız olan Ebru için ‘Yanına, konuşmaya gidiyorum’ dedim. İzin vermeyince oradan uzaklaşmak için bıçağı cebimden çıkardım. Bir anda ne olduğunu anlamadım. Elimdeki bıçağın Tuğçe’ye denk geldiğini fark etmedim” diye konuştu.

Sevgilisinin karnını deşen adamdan pişkin savunma! - Resim : 2

Tuğçe K. ise mahkemede verdiği ifadede, olayı şöyle anlattı: Hayatımda birisinin olup olmadığını sordu. Sinirlenerek yüzüme tokat attı. Elini cebine attı. ‘Al bunu, ya sen kendini öldür ya da ben kendimi öldüreceğim’ dedi. Karın bölgemin üst tarafından kan aktığını gördüm. Çığlık atarak yere düştüm. Bilincimin kapanmaya başladığını hissettim.

Sevgilisinin karnını deşen adamdan pişkin savunma! ile ilgili etiketler Muğla sevgilisinin karnını deşti
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.