Sevgilisinin karısından Tuba Ünsal'a cevap!

Yaklaşık 3 aydır Caner Karaloğlu ile aşk yaşayan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisinin evli olduğu yönündeki eleştirilere "Karısının da sevgilisi var" şeklinde cevap vermişti. Karaloğlu'nun eşi Elisabeth Mas bu iddiaya sosyal medyadan cevap verdi.

İki çocuk annesi Tuba Ünsal bir süredir evli iş adamı Caner Karaloğlu ile aşk yaşıyor… İspanyol model Elisabeth Mas ile halen kağıt üzerinde evliliği devam eden Karaloğlu ile gözler önünde bir ilişki yaşayan Ünsal, geçtiğimiz akşamlarda muhabirler tarafından Karaloğlu ile birlikte görüntülenmişti.

"BU DURUMU SADECE SİZ ABARTIYORSUNUZ”

 Kendisine ilişkisiyle ilgili olarak yöneltilen sorulara; “Caner’in karısının da sevgilisi var, bu durumu sadece siz abartıyorsunuz” şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

 KARALOĞLU’NUN EŞİNDEN TUBA ÜNSAL YORUMU

Her ne kadar Ünsal’ın yaptığı açıklama magazin sayfalarında tek taraflı bir yorum olarak kalsa da İspanyol model Elisabeth, sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin kendisine yönelttiği Tuba Ünsal sorusuna cevap vererek ilginç bir polemiğin fitilini ateşlemiş oldu.

Mas, kendisine yöneltilen soru üzerinden Tuba Ünsal’ın özel hayatı hakkında fikir sahibi olmadan konuşmasını eleştirdi.

İşte o yorum:

Sevgilisinin karısından Tuba Ünsal'a cevap!

Sevgilisinin karısından Tuba Ünsal'a cevap! ile ilgili etiketler Tuba Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.