Sevgilisinin hediyesi dudak uçuklattı!

Ünlü rapçi Travis Scott, geçtiğimiz gün 22. yaşına giren sevgilisi Kylie Jenner'a 2,8 milyon TL değerinde dudak şeklinde bir kolye hediye etti.

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner, 16 Ağustos'ta 22'nci yaşına bastı. Günlerdir kutlama yapan Jenner'a en değerli hediye ise bir süredir aşk yaşadığı rapçi sevgilisi Travis Scott'tan geldi. Scott, bir hafta önce evini güllerle kapladığı sevgilisine şimdi de 2,8 milyon TL değerinde kolye aldı.

KOLYENİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Scott, dudak ürünleri sayesinde kısa sürede servetine servet katan sevgilisine dudak şeklinde kalın bir kolye hediye etti. 28 yaşındaki rapçinin kolyeyi New York merkezli mücevher şirketi Eliantte'ye özel siparişle yaptırdığı ortaya çıktı. Pembe ve beyaz elmastan oluşan gerdanlığın fiyatı ise 500 bin dolar yani yaklaşık 2.8 milyon TL.

Sevgilisinin hediyesi dudak uçuklattı!

Ünlü rapçi, doğum gününden günlerce sevgilisinin evinin bir katını kırmızı güllerle donattı. Rapçinin bu jesti ise sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı.

Sevgilisinin hediyesi dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Kylie Jenner
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.