Sevgilisinin evine izinsiz giren yapımcıdan şok savunma

Kız arkadaşının evine izinsiz girdiği için hırsızlıkla suçlanan yapımcı Volkan Savaşçı kendini bu sözlerle savundu: ''Eve, kediye kum ve mama götürmek için girdim. Kedi beni hipnoz mu etti bilmiyorum. Kedinin alnında bir beyazlık vardı. Ona takılmıştım''

Reklam filmi yapımcısı Volkan Savaşçı, kız arkadaşı H.A.'nın evde olmadığı bir saatte evine gitti. Savaşçı, posta kutusundaki yedek anahtarı alarak içeri girdi. İlerleyen saatlerde eve arkadaşı F.K.'yi de çağıran Savaşçı, 4 saat orada kaldı.

Sevgilisinin evine izinsiz giren yapımcıdan şok savunma

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Genç kadın Savaşçı'yı evinde görünce şok yaşadı. Polisi arayarak yardım isteyen kadının ihbarı sonrası yapımcı gözaltına alındı. H.A, Savaşçı'nın eve hırsızlık için girdiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Yapımcı, 'Bina veya eklentisi içinde hırsızlık' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'HIRSIZLIK İÇİN GİTMEDİM KUM VE MAMA GÖTÜRDÜM'

Savaşçı ifadesinde, genç kadının evindeki kediye kum ve mama götürmek için için gittiğini, eşyalarının zaten bu evde olduğunu ve amacının hırsızlık olmadığını anlattı.


'KEDİ BENİ HİPNOZ MU ETTİ...'

Arkadaşı F.K.'yi aradığını kabul eden Savaşçı, "Kedi beni hipnoz mu etti bilmiyorum. Kedinin alnında bir beyazlık vardı. Ona takılmıştım. Uyuşturucu madde içmedim" diyerek kendisini savundu.

 

 

Sevgilisinin evine izinsiz giren yapımcıdan şok savunma ile ilgili etiketler Hırsızlık hırsız Volkan Savaşçı Yapımcı Volkan Savaşçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.