Sevgilisini ‘Seni kocama söylerim benden ayrılma’ diye tehdit etti...

İstanbul'da 4,5 yıllık sevgilisinin evli ve iki çocuk annesi olduğunu öğrenen genç adam, sevgilisinden ayrıldı. Ayrılığı kabullenemeyen kadın ise ‘Seni kocama söylerim’ diye tehditler savurunca adam çareyi koruma kararı aldırmakta buldu.

İstanbul'da garip bir olay meydana geldi. Kuaför olarak çalışan H.S. isimli adam, 4,5 yıldır G.B. isimli genç kadın ile birlikteydi. Genç kadını bekar olarak bilen adam, yıllar sonra evli olduğunu öğrendi. G.B.'nin bir de iki çocuk sahibi bir anne olduğunu öğrenen H.S., ilk iş aralarındaki birlikteliği sonlandırdı. İddiaya göre ayrılığı kabullenemeyen G.B., eski sevgilisini sürekli olarak rahatsız ediyordu.

'SENİ KOCAMA SÖYLERİM'

Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; H.S.'nin iddiasına göre, G.B. isimli genç kadın 'Seni kocama söylerim, bana sarkıntılık yapıyor derim, benimle evlenmezsen kendimi öldürürüm' şeklinde tehdit içerikli sözler söylemeye başladı. Bu durumdan rahatsız olmaya başlayan adamın sabrının son noktası ise genç kadının evinin camına taş artması oldu… Tehdit ve hareketlere daha fazla dayanamayan H.S., G.B. hakkında Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma kararı talep etti.

2 AY YAKLAŞAMAYACAK

Mağdur adamın talebi üzerine mahkeme kararını verdi. G.B. isimli kadın eski sevgisine 2 ay süreyle yaklaşamayacak.

Sevgilisini ‘Seni kocama söylerim benden ayrılma’ diye tehdit etti... ile ilgili etiketler Tehdit İstanbul seni kocama söylerim
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.