Sevgilisini dövdü, yemek yemeye devam etti

Marmaris'te bir iş yerinin güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler ortalığı ayağa kaldırdı. İsminin Engin C. olduğu belirlenen bir kişinin sevgilisine şiddet uyguladıktan sonra yemek yemeye devam ettiği görüldü. Genç kadının şiddete maruz kaldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde isminin Engin C. olduğu bildirilen erkeğin, sevgilisi olan bir genç kadına şiddet uyguladığı görülüyor.

Sabah'ın haberine göre, görüntülerde yemek yedikleri sırada Engin C.'nin genç kadının yüzüne bir şeyler fırlattığı ardından ise vurmaya başladığı görülüyor. Devamında ise Engin C. genç kadına bağırarak genç kıza bir şeyler söylerken genç kadının kendisini korumaya çalıştığı görüntülere yansıdı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TEPKİ GÖSTERDİ

Genç kadını darbettikten sonra saldırganın yemek yediği görüntüleri izleyen pek çok kullanıcı videoyu paylaşarak kadına şiddetin son bulmasını isterken Engin C.'nin ise tutuklanması yönünde paylaşım yaptı.

Twitter'da yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

Sevgilisini dövdü, yemek yemeye devam etti ile ilgili etiketler Marmaris Güvenlik Kamerası Şiddet Sevgili Twitter engin c.

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.