Sevgilisini beyzbol sopasıyla dövdü, serbest kaldı

Sevgilisini beyzbol sopasıyla döverek kemiklerini kıran sanık, 1 yıl 3 ay hapis cezası alarak tahliye oldu. Mahkeme kararına inanamayan genç kadın, "Madem bunun bir cezası yok, herkes herkesi sopayla dövsün" diyerek isyan etti.

İzmir’de kız arkadaşı Zeynep Çetinkaya’nın (24), erkek arkadaşı Berk Öcalan (26) tarafından darp edilerek beyzbol sopasıyla kolunun kırılmasına ilişkin dava, Karşıyaka 8. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü.

Tutuklu sanık Berk Öcalan, duruşmada tüm suçları inkar ederek beraatini istedi. Sanık hakkında “silahlı tehdit” ve “hürriyetten yoksun kılma” suçlarından beraat kararı veren hakim, “hakaret” suçundan iyi hal indirmiyle birlikte 2 ay 15 gün, “kasten yaralama” suçundan ise iyi hal indirimiyle birlikte 1 yıl 15 gün hapis cezası verdi. Hakim, sonuç olarak Berk Öcalan’ın denetimli serbestlikle birlikte tahliyesine karar verdi.

"BENİ KARDEŞİMLE TEHDİT ETTİ"

Berk Öcalan’ın daha önce de kendisini darp ettiğini söyleyen Zeynep Çetinkaya, “Daha önce de kaşımı patlamıştı. Beni dayısından kıskanmıştı, bu nedenle darp etmişti. Sonra ben İstanbul’a gittim. Beni kardeşimle tehdit edince geri döndüm. Döndükten 15-20 gün sonra yine dayak yedim ve şikayet ettim. Komşularımın tümü de şahit oldu. Sonra kendisinin anne ve babasına gittim. Şimdi mahkemede ‘Zeynep bize geldiğinde çok iyiydi, sağlıklıydı’ dediler. Madem bunun bir cezası yok, herkes herkesi sopayla dövsün o zaman. Ben onun kafasında şişe kırmışım böyle söyledi. Kollarımı kendi kendime bu hale getirmişim” diye konuştu.

Sevgilisini beyzbol sopasıyla dövdü, serbest kaldı

Sosyal medyada daha önce Zeynep Çetinkaya’nın yanında olarak duruşmaya katılacağını yazan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de genç kadının yanında duruşmaya katıldı. “Biz hukuka güveniyoruz” diyen Soyer, “Sonuna kadar Zeynep’in hakkının koruyucusu olacağız. Onun yanında dimdik duracağız” dedi.

Sevgilisini beyzbol sopasıyla dövdü, serbest kaldı ile ilgili etiketler İzmir Darp beyzbol sopası zeynep çetinkaya Berk Öcalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.