Sevgilisinden intikam almak istedi, metres oldu!

26 yaşındaki ünlü model Lacey Jay, kendisini aldatan sevgilisinden intikam almak isterken zengin iş adamlarının metresi oldu.


26 yaşındaki model Lacey Jay, 27 yaşındaki erkek arkadaşının kendisini başka kadınlar ile aldattığını öğrenince intikam almak için kendisinden 10 yaş büyük borsa simsarı evli bir adam ile birlikte oldu.

ALDIĞI HEDİYELER BAŞINI DÖNDÜRDÜ

Kendisi ile bir gecelik ilişki yaşayan borsa simsarı modeli hediyelere boğdu. Bunun üzerine model internet aracılığı ile bulduğu zengin adamlar ile ilişki yaşayamaya başladı.

Sevgilisinden intikam almak istedi, metres oldu!

ERKEK ARKADAŞINA FOTOĞRAF YOLLADI

Şu an üç ayrı evli erkekle ilişkisi olan genç model, kendisini aldatan erkek arkadaşı ile ilişkisini birlikte olduğu iş adamlarıyla çektiği fotoğrafı yollayarak bitirdi.

Sevgilisinden intikam almak istedi, metres oldu! - Resim : 2

"İSTEDİĞİM HER ŞEYE SAHİBİM"

Erkek arkadaşından intikam almak isterken tesadüfen zengin ve orta yaşlı adamlar ile tanıştığını ve artık ilişki bağımlısı olduğunu belirten Lacey Jay, "İstediğim her şeye sahibim. Yaşadığım hayattan şikayetçi değilim" dedi.

Sevgilisinden intikam almak istedi, metres oldu! ile ilgili etiketler model sevgilisinden intikam için metres oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.