Sevgilisi Samar Dadgar’a yeni araba bakan Özcan Deniz, aracını eski eşi Feyza Aktan'dan geri aldı

Özcan Deniz, şiddet uyguladığı iddialarıyla mahkemelik olduğu eski eşi Feyza Aktan’ın kullandığı aracını elinden geri aldı. Aktan’ın kullandığı aracın trafik sigortası bitince, araca trafik polisleri tarafından el konularak Levent’teki bir otoparka götürüldü.

49 yaşındaki ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile 15 ay evli kaldıktan sonra yollarını ayırdığı eski eşi Feyza Aktan arasında sular durulmuyor. Oğulları Kuzey için velayet davası çekişmeli olarak devam eden iki ünlü isim, bu sefer araç konusunda karşı karşıya geldi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Özcan Deniz’in kendi üzerine kayıtlı olan aracı kullanan Feyza Aktan, geçtiğimiz günlerde trafikte çevirmeye takıldı.

Özcan Deniz - Feyza Aktan

TRAFİK SİGORTASI BİTEN ARAÇ OTOPARKA ÇEKİLDİ

Aracın trafik sigortasının bittiği ortaya çıkan Aktan, ısrarlarına rağmen trafik polislerini ikna edemedi ve araç Levent’te bir otoparka çekildi.

Özcan Deniz

ÖZCAN DENİZ ARACINI ESKİ EŞİNDEN GERİ ALDI

Feyza Aktan sigorta borcunu ödemeyi teklif etse de araç Özcan Deniz’in üzerine olduğu için Aktan’ın talebi reddedildi. Bu olayın ardından Özcan Deniz, aracını Feyza Aktan’dan geri aldı.

Feyza Aktan

YENİ AŞKINA 1 MİLYON TL'LİK ARAÇ BAKTI

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu modacı sevgilisi Samar Dadgar’a Fulya’daki bir galeriden 1 milyon TL’lik araç bakmıştı. Özcan Deniz’in, Feyza Aktan’daki aracın sigortasının bitiş tarihini bildiği, yeni sevgilisine bilerek aynı dönemde araç baktığı iddia edildi.



ARABASIZ KALDI, EVDEN ÇIKMIYOR

Arabasız kalan Feyza Aktan’ın ise evinden dışarı çıkmadığı konuşuluyor. Konuyla ilgili Özcan Deniz’in nasıl bir açıklama yapacağı ise henüz merak konusu.

Özcan Deniz

ESKİ EŞLERİN DAVALARI SÜRÜYOR

Feyza Aktan, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek ünlü sanatçı ve abisi Ercan Deniz hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Özcan Deniz ise Aktan’a oğlu için velayet davası açmış, eski eşinin kendisine iftara attığını söylemişti.

 

 

Sevgilisi Samar Dadgar’a yeni araba bakan Özcan Deniz, aracını eski eşi Feyza Aktan'dan geri aldı ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan samar dadgar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.