Sevgilisi istedi, Hadise sildi

Bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından paylaştığı ve 15 milyonu aşkın kişi tarafından izlenen dans videosunu kaldırdı. Hadise'den videoyu kaldırmasını sevgilisinin istediği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz ay aşk yaşamaya başladı. Yeni aşklarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen ikiliden Kaan Yıldırım, sevgilisinin sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarına ilk müdahalesini yaptı.

DANS VİDEOSUNU SİLMESİNİ İSTEDİ

Yıldırım, Hadise'den geçtiğimiz aylarda cesur mayolu sahne kıyafetiyle Reynmen'in şarkısıyla dans eden ve 15 milyon kişi tarafından izlenen videosunu silmesini istedi.

Sevgilisi istedi, Hadise sildi

Son aylarda sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hadise, Kaan Yıldırım'ın isteğini geri çeviremedi.

İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Hadise ise kısa sürede binlerce yorum alan ve hayranları tarafından çok beğenilen dans videosunu Instagram hesabından sildi. 

Sevgilisi istedi, Hadise sildi ile ilgili etiketler Hadise Reynmen Kaan Yıldırım dans Instagram video ela
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.