Sevgilisi için bunu da yapacak!

Şeyma Subaşı, İtalyan sevgilisi DJ Guido Senia ile daha iyi iletişim kurabilmek için İtalyanca dersleri almak üzere hoca arayışına girdi.

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile 15 ay evli kaldıktan sonra tek celsede boşandı. Subaşı, ayrılıktan kısa bir süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başladı. Subaşı, İtalyan sevgilisi için İtalyanca öğrenmek istediğini söyleyerek sosyal medya hesabından hoca aradığını duyurdu. 

DAHA İYİ ANLAŞMAK İÇİN DERS ALACAK

Sevgilisiyle ülke ülke dolaşan Subaşı şimdi de yeni bir dil öğrenme hazırlıklarına başladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Subaşı, uzun süredir aşk yaşadığı DJ sevgilisi için İtalyanca öğrenmek istediğini belirtti.

Sevgilisi için bunu da yapacak!

Subaşı ayrıca gelecek bazı yorumların önünü almak için de "Sakın bana önce İngilizce'ni hallet falan demeyin" uyarısında bulundu.

Sevgilisi için bunu da yapacak! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı İtalya Guido Senia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.