"Sevgilim gözümün önünde beni aldattı!"

‘Sadakatsiz' dizisindeki performansıyla göz dolduran güzel oyuncu Melis Sezen, aldatıldığını itiraf etti. Sezen "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna "Evet, lise yıllarımda gözümün önünde sevgilim beni aldattı" cevabını verdi.

'Sadakatsiz' dizisinde evli bir erkekle aşk yaşayıp hamile kalan, sevgilisi karısından boşandıktan sonra da onunla evlenen 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen, hakkında merak edilenleri anlattı.

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan genç oyuncu "Hiç aldatıldın mı?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Sezen, aldatıldığını şu sözlerle dile getirdi:

"Gözümün önünde oldu. Lisedeydik, ilk sevgilimdi. Okul partisinde bir baktım yanımda değil. Başkasıyla dans ediyor.

Sonra da aldatıldığım bir ilişki yaşadım. İnsan başta sorunu kendinde arıyor, özgüveni yerle bir oluyor. Sonra bunun benden kaynaklanmadığını kavradım, aldatan ne olursa olsun aldatıyor. Bunun sizinle alakası yok."

"Sevgilim gözümün önünde beni aldattı!"

Dizide canlandırdığı karaktere gelen tepkileri de değerlendiren genç oyuncu, "Önce Derin'in motivasyonunu sordum. 24 yaşında, yurt dışında okumuş, iyi bir ailesi var. Ve 40 yaşında, evli bir adama âşık oluyor. Ama adamın evli olduğunu başta bilmiyor. Sonra ayrılmaya çalışıyor, yapamıyor.

Adam ona karısından boşanmak istediğini söylüyor ve Derin'e bambaşka bir hikâye anlatıyor. Aslında kandırılan bir kız. Ne yazık ki bunları yaşayan çok kadın var. Aldatmak, aldatılmak hayatımızda her yerden çıkıyor."

 

 

"Sevgilim gözümün önünde beni aldattı!" ile ilgili etiketler Melis Sezen Aldatma Sadakatsiz Sadakatsiz Derin
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.