Sevgililik Döneminde Erkek Kadından Borç İsterse... Esra Ezmeci Cevabı Verdi

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Esra Ezmeci, yeni bir konuyla gündeme geldi. Sevgililik döneminde erkeğin kadından borç para istemesi hakkında konuşan Ezmeci, verdiği cevapla ilişkilerde yaşanabilecek dengesizliklere işaret etti.

Sevgililik döneminde erkek kadından borç isterse ne olur? İlişki uzmanı Esra Ezmeci cevapladı.

ERKEK KADINDAN BORÇ İSTERSE...

Ezmeci, "Kadın ve erkek doğasını anlamak demek, ilişkinizi anlamak demektir. O yüzden insanın önce kendini sonra karşı cinsi anlaması tüm ilişkiler için kilit noktadır. Kadın ve erkek doğası birbirini tamamlar. Biri birinden üstün değildir, farklılıkların uyumla bir araya gelmesi tamlığı yaratır. Sevgililik döneminde erkek özellikle gücünü ve maddi yeterliliğini kadına göstermeye ihtiyaç duyar. Eril özelliklleri baskın her erkek, kendi bütçesine göre sevdiği kadını yemeğe götürmek, hediyeler almak hatta bütçesine göre sorumluluğunu alıp, ihtiyaçlarına yardımcı olmak ister. Bu erkek için kadının ihtiyaçlarınj karşılayabildiği ve onu memnun edebildiği düşüncesi yaratır . Ama eğer sevgililik döneminde erkek kadından borç para isterse, kadının ona borç verip, maddi yönden ondan daha güçlü bir imge çizmesi, ilişkideki eril/dişi dengeyi bozabilir. Tabi ki evlilik sürecinde eşler birbirine maddi/ manevi destek olabilir, ama bunu sevgililik döneminde yapmak ilişkinizin dengesini bozacak sonrasında kızgınlık ve beklentilere sebep olacaktır Hormonlarınızı anlamak , özellikle flört ve yeni başlamış ilişkinizi yönetebilmek adına size iyi bir rehberdir." ifadelerini kullandı.

 

 

Sevgililik Döneminde Erkek Kadından Borç İsterse... Esra Ezmeci Cevabı Verdi ile ilgili etiketler Esra Ezmeci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.