Sevgililer Gününde sevgiliye mesaj! Sevgiliye 14 Şubat Çiçeği gönderecekler için en özel mesajlar!

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Sevgililer Gününde sevgiliye mesaj göndermek için araştırmalar yapanlar, genelde sevgiliye kısa ve öz mesajlar yollamak istiyorlar. Bu yıl sokağa çıkma yasağı uygulanacak olan 14 Şubat Sevgililer Günü mesajı uzun kısa 14 Şubat mesajları haberimizde. Sevgilisine bu pazar çiçek gönderecekler için ideal 14 şubat mesajları...

Sevgililer Günü, sevgiliye sevginizi göstereceğiniz en özek günlerden biridir. Her yılın 14 Şubat'ında kutlanan Aziz Valentine günü ya da diğer adıyla Sevgililer Günü bu yıl sokağa çıkma yasağı altında geçecek. Peki, Sevgiliye Sevgililer Günü'nde kısa uzun mesajlar hazırlayanlar için derledik. 

Sevgililer Gününde sevgilisine çiçek gönderecekler için kısa ve uzun seçenekleriyle en özel mesajları derledik. Bu yıl Sevgiliye mesaj gönderecekler, ilk kez aşık olanlar, bu kaçıncı diyenler için sevgiliye en özel mesajlar...

SEVGİLİYE SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI!

Sesini duymak yüzünü görmek gibi değil, seni özlemek seni sevmek gibi değil! Hiçbir şey sevgililer günü yanında olmak gibi değil...Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum...Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Bir yaz esintisinden daha büyülü, güneşten daha sıcak, bir çiçekten daha güzel, ama en önemlisi, başıma gelen en iyi şeysin. Seni seviyorum. Mutlu sevgililer günü!

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları: Kısa, Anlamlı, Resimli Sevgililer Günü Sözleri (2020 Güncel)

İnanılmaz, harika ve çok ilham vericisin. Kalbime sahipsin. Mutlu sevgililer günü!

Aşık olmak yıldızlara bakmak gibidir. Milyarlardan birini seçip ona yeterince uzun bakarsanız, diğerleri erir. Benim yıldızım sensin.

Yar deyince kalem elden düşüyor. Gözlerim görmüyor aklım şaşıyor. Lambada titreyen alev üşüyor. Aşk'a hudut çizilmiyor sevdiğim. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

Sen dünyaya sürgün bir meleksen ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin... Sevgililer günün kutlu olsun!

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları: Kısa, Anlamlı, Resimli Sevgililer Günü Sözleri (2020 Güncel)

Bazı aşklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittiğini bilirsin, okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Bir güzele, güzelliğini hatırlatmak isterdim. aynalardan evvel… Dünyanın en güzeli sevgililer günün kutlu olsun.

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın derinliklerinde ki huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin… Bil ki çok özlendin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Eskiler böyle der. Gökkuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları: Kısa, Anlamlı, Resimli Sevgililer Günü Sözleri (2020 Güncel)

Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim… Sevgililer günümüz kutlu olsun.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle…

14 Şubat Sevgililer Günü Sözleri: Kısa, Anlamlı, Resimli Sevgililer Günü Sözleri (2020 Güncel)

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice Sevgililer Gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Ne istediysem sende buldum. Senden öncesi yok sanki seninle doğmuşum. Beni artık bende arama. Ben sen olmuşum sevdiğim.

14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları: Kısa, Anlamlı, Resimli Sevgililer Günü Sözleri (2020 Güncel)

Sıcak bir tebessüm yakınlaşmadır diğer kişiye; birden döndürür bir kişiye. Geçmişe sığınıp anılara sığınsan bile, yetmez o ömür yalnız başına bir kişiye.

Aşk bir bulut gibi, Aşk bir rüya gibi, Aşk bir kelime ve Aşk her şeyde gizli.. Aşk bir masalın gerçekleşmesi gibi… Aşkı sende buldum en sonunda.. Sevgililer Günün Kutlu olsun aşkım.

Küçücük bir gülümsemen, bir bakışın, canım deyişin dünyalara bedeldir. Şimdi uzaklarda sana hasretim. Bu sevgililer gününü senin hasretini tüketircesine kutluyorum. Bebeğim benim!

Sevgililer Gününde sevgiliye mesaj! Sevgiliye 14 Şubat Çiçeği gönderecekler için en özel mesajlar! ile ilgili etiketler 14 Şubat sevgiliye sevgililer gününde mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.