Sevgililer Günü'nde neler yapılır 2020? 14 Şubat'ta nereye gidilir?

Sevgililer Günü'nde neler yapılır 2020? Her yıl olduğu gibi bu yıl da milyonlarca çift 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutlayacak. Bu özel günü sevgilisi ile kutlayacak olanlar 14 Şubat'ta nereye gidilir? sorusunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Sevgililer Günü'nde neler yapılır 2020? 14 Şubat'ta nereye gidilir? Detaylar haberimizde...

Sevgililer Günü'nde neler yapılır 2020Bu yıl 14 Şubat Cuma gününe denk geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanan bu özel günde birçok kişi sevgilisi ile nereye gidebileceğini, hangi aktiviteler yapabileceğini merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Sevgililer Günü'nde neler yapılabileceğini sizler için araştırdık. Peki, Sevgililer Günü'nde neler yapılır 2020? 14 Şubat'ta nereye gidilir? Detaylar haberimizde...

SEVGİLİLER GÜNÜNDE NEREYE GİDİLİR?

Sevgililer Günü'nüzü romantik bir akşam yemeği ile taçlandırabilirsiniz.

Kahvaltı

Sevgililer Günün'de sevgilinize kahvaltıda küçük sürprizler yapabilirsiniz. 

Bulunduğunuz şehrin en güzel manzarasını izleyebileceğiniz bir yerde romantik bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. En sevdiği çiçekler, en sevdiği yemekler eşliğinde en sevdiği içecek. Beraberinde iltifatları, güzel sözleri ve güler yüzü de unutmayın.

Film İzleyin

14 Şubat'ta sevgilinizle evde romantik bir film izleyebilirsiniz. Son günlerin en ünlü filmi Altın Küre'de aldığı ödüller ve Oscar adaylıklarıyla ve tabii ki oyuncularıyla dikkat çeken Ryan Gosling ve Emma Stone'ın başrollerini paylaştığı La La Land harika bir fikir olabilir.

Birlikte sıcak bir kahve içmek iyi bir fikir olacaktır.

Evde Sevgililer Gününe özel kokteyller hazırlayabilirsiniz.

At binmek

At çiftlikleri aslında gayet makul fiyatları olan hatta daha sonra bağımlılık yapan sosyal faaliyetler. Eşiniz ile at koşturup macera dolu bir vakit geçirebilirsiniz.

Puzzle Yapın

Bu önerimiz biraz olsun farklılıkların dışına çıkmak için geliyor. Eğer çabuk sinirlenen, sabırsız bir insan değilseniz, sevgilinizle puzzle yapabilirsiniz. Hatta illa ki işin içine biraz olsun romantizm katacağım derseniz, ikinizin fotoğrafını puzzle yaptırın. Her bulduğunuz parça da birbirinizi öperek kutlayabilirsiniz.

El Ele Yürüyüş Yapın

14 Şubat günü sokaklarda, el ele ayaklarınıza kara sular inene kadar dolaşabilirsiniz. Bu uzun yürüyüşte birlikteliğinizi, ilk günden bu güne kadar yaşadıklarınızı birbirinize hatırlatıp, sevginiz hakkında sohbet edebilirsiniz.

 

 

 

 

Sevgililer Günü'nde neler yapılır 2020? 14 Şubat'ta nereye gidilir? ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü 2020 sevgililer gününe özel
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.