Sevgililer Gününde kuyumcular açık mı? 14 Şubat'ta açık olan yerler!

Yarın 14 Şubat Sevgililer Günü. 2021 yılının bu en özel gününde sevgilisine mücevher ve takı almak isteyenler Sevgililer Gününde kuyumcular açık mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, 14 Şubat'ta açık olan yerler hangileri?

Sevgililer Gününde kuyumcular açık mı sorusunun yanıtı haberimizde. İçişleri Bakanlığı'nın yayınlandığı genelgeye göre 14 Şubat Sevgililer Gününde uygulanacak sokağa çıkma yasağında kuyumcular açık olacak mı?

SEVGİLİLER GÜNÜNDE KUYUMCULAR AÇIK MI?

14 Şubat tarihinde kutlanacak Sevgililer Günü öncesinde bugün son satışlarını yapan kuyumcular, kısıtlamadan muaf olma umuduna kavuşamadı. Bu sene 14 Şubat Sevgililer Günün, pazar gününe denek gelmesi kuyumcuları olumsuz etkiledi.

Sevgililer Gününde kuyumcular açık mı? 14 Şubat'ta açık olan yerler!

Dünya genelinde etkili olan Korona virüs (Covid19) nedeniyle hafta sonları devam eden sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kuyumcular, kendileri için özel sayılan Sevgililer Gününde de bu sene kapalı kalacak.

Sevgililer Gününde kuyumcular açık mı? 14 Şubat'ta açık olan yerler! ile ilgili etiketler Sevgililer Günü Kuyumcu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.