Sevgililer Günü mesajları 2020! Uzun kısa Sevgililer Günü mesajları!

Sevgililer Günü mesajları 2020! Her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat'ta Sevgililer Günü kutlanıyor. Sevgilisini mutlu etmek için aldığı hediyenin yanına not yazacak olanlar ya da Sevgililer Günü'nde sevgilisine mesaj gönderecek olanlar uzun ve anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını araştırmaya devam ediyor. İşte, Sevgililer Günü mesajları 2020! Uzun kısa Sevgililer Günü mesajları! Detaylar haberimizde...

Sevgililer Günü mesajları 202014 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı saatler kaldı. Sevgilisine mutlu etmek, anlamlı ve uzun mesajlar göndermek isteyen çoğu kişi arama motorlarından en güzel Sevgililer Günü mesajlarını araştırmaya devam ediyor. En anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, Sevgililer Günü mesajları 2020! Uzun kısa Sevgililer Günü mesajları! Detaylar haberimizde...

sevgililer günü mesajları ile ilgili görsel sonucu

EN GÜZEL SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI!

"Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun birtanem".

"Mükemmel yapboz parçaları gibi birbirine uyuyoruz".

Unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir. Seni
seviyorum!

Tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım.

sevgililer günü mesajları ile ilgili görsel sonucu

Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi? Sevgililer günün kutlu olsun!

sevgililer günü mesajları ile ilgili görsel sonucu

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!

Tahmin edeceğin kadar değil, tahammül edemeyeceğin kadar çok seviyorum. Sana "sevgilim!" diyebildiğim için kendimi çok şanslı görüyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!

Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı'nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Her sabah uyandığımda kendime, “Böyle birini hak etmek için ne yaptım?” diye soruyorum. Meleğim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

BEN SANA MECBURUM – ATTİLA İLHAN

“Ben sana mecburum bilemezsin

Adını mıh gibi aklımda tutuyorum

Büyüdükçe büyüyor gözlerin

Ben sana mecburum bilemezsin

İçimi seninle ısıtıyorum.

Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor

Bu şehir o eski İstanbul mudur

Karanlıkta bulutlar parçalanıyor

Sokak lambaları birden yanıyor

Kaldırımlarda yağmur kokusu

Ben sana mecburum sen yoksun.”

sevgililer günü mesajları ile ilgili görsel sonucu

Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

"Sen benim ruh eşimsin ve yardımcımsın, yanımda olduğun için teşekkürler! Seni seviyorum!"

SEVİYORUM SENİ – NAZIM HİKMET

“Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi

geceleyin ateşler içinde uyanarak

ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi,

ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz,

telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi,

seviyorum seni denizi uçakla ilk defa geçer gibi.

İstanbul’da yumuşacık kararırken ortalık

içimde kımıldanan bir şeyler gibi,

seviyorum seni “Yaşıyoruz çok şükür!” der gibi.”

UZUN YAĞMURLARDAN SONRA – GÜLTEN AKIN

“Sen yağmurlu günlere yakışırsın

Yollar çeker uzak dağlar çeker uzak evler

Islanan yapraklar gibi yüzün ışır

Işırsa beni unutma

Alır yürür sıcak mavisi gökyüzünün

Kuşlar döner uzun yağmurlardan sonra birgün

Bir yer sızlar yanar içinde büsbütün

Her şeye rağmen ellerin üşür

Üşürse beni unutma“

sevgililer günü mesajları ile ilgili görsel sonucu

Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir. Daha nice sevgililer gününde beraber olmayı diliyorum.

Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan. Sevgililer günün kutlu olsun aşkım.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

sevgililer günü mesajları ile ilgili görsel sonucu

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dileğiyle.

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun!

 

Sevgililer Günü mesajları 2020! Uzun kısa Sevgililer Günü mesajları! ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü Sevgili 2020 sevgililer günü mesajları sevgililer günü sözleri sevgililer gününe özel sözler şiirler mesajlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.