Sevgililer Günü film önerileri! En romantik filmler 2020!

Sevgililer Günü film önerileri! 2020 yılının Sevgililer Günü'ne oldukça kısa bir süre kaldı. Sevgililer Gününde izlenebilecek romantik filmlerin neler olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. En romantik ve güncel filmleri sizler için araştırdık. İşte, Sevgililer Günü film önerileri! En romantik filmler 2020! Detaylar haberimizde...

Sevgililer Günü film önerileri! Her sene 14 Şubat'ta Sevgililer Günü kutlanıyor. Sevgililer Günü heyecanı ise şimdiden başladı. Çoğu kişi bu özel gün için hediye arayışının yanı sıra en güncel romantik filmleri de araştırmaya başladı. 14 Şubat tarihinde sevgilinizle başbaşa izleyecebileceğiniz romantik filmleri sizler için araştırdık. İşte, Sevgililer Günü film önerileri! En romantik filmler 2020! Detaylar haberimizde...

sevgililer günü film ileyen çift ile ilgili görsel sonucu

SEVGİLİLER GÜNÜ FİLM ÖNERİLERİ!

AŞK ENGEL TANIMAZ; Kısacası bir buluşma filmi diyebiliriz. Fakat diğerlerinden farkı oldukça fazla espri yüklü ve canlı karakterleri içeriyor olması.

SU VE ATEŞ; Dil eğitimi için Londra’ya giden ve eğitimi bittikten sonra da orada yaşamaya devam eden Yağmur, Kemal ile tesadüf eseri bir uçakta karşılaşır ve tesadüfler peşlerini bırakmaz. Yağmur, çok az tanıdığı ve gizemli bir yönü olduğuna inandığı Kemal’e aşık olmuştur ve aralarında bir ilişki başlar. Hayatına giren diğer adamlardan farklı olan Kemal’in ise Yağmur’dan sakladığı çok büyük sırlar vardır. Londra'da rüya gibi günler geçiren çiftin, bugünleri kısa sürede geride kalacaktır. Asıl adı Haşmet olan Kemal, büyük bir aşiret hesaplaşması ve kan davasının içerisindedir. İki aşiretin, kanı karşılıklı olarak durdurması da tamamen Haşmet’e bağlıdır. Yağmur’u da içine sürükleyecek karanlık olaylar ise kapıdadır...

ETERNAL SUNSHİNE OF THE SPOTLESS MİND; Türkçeye Sil Baştan adıyla aktarılan Eternal Sunshine of the Spotless Mind, izlemekten bıkmayacağınız bir Michel Gondry harikası. Ayrıldığı sevgilisini hafızasından sildirmek isteyen Joel’un hikayesine odaklanan film, derin ve samimi karakterleri, insanı kendisini sorgulatmaya iten olay örgüsü, hafızalara yer eden muhteşem görselliği ve sayısız göndermeleriyle zamansız bir klasik. Senaryosunu Charlie Kaufman’ın kaleme aldığı filmin kadrosunda Jim Carrey, Kate Winslet, Elijah Wood, Kirsten Dunst, Tom Wilkinson ve Mark Ruffalo var.

AŞK TESADÜFLERİ SEVER; “Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Beçlim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor.

SEVGİLİ İLE FİLM ile ilgili görsel sonucu

BAŞKA DİLDE AŞK; Onur'un hayatı kürek takımından arkadaşı Vedat'ın doğum günü partisinde Zeynep'le tanışmasıyla değişir. Kalabalık ve gürültülü bir barda hiç konuşmadan geçen gecenin sonunda Zeynep, Onur'un işitme engelli olduğunu öğrenir. Ama bu durum Zeynep'i Onur'dan uzaklaştırmaz. İşiyle, ailesiyle sorunlar yaşayan Zeynep, yaşadığı çevreyi sorgularken birazda bilmediği bir dünyanın meraklıyla unuttuğu ceketini bahane ederek Onur'u görmeye gider.

CESARETİN VAR MI AŞKA; Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarına da engel olmaktadır.

BAŞKA DİLDE AŞK; Onur'un hayatı kürek takımından arkadaşı Vedat'ın doğum günü partisinde Zeynep'le tanışmasıyla değişir. Kalabalık ve gürültülü bir barda hiç konuşmadan geçen gecenin sonunda Zeynep, Onur'un işitme engelli olduğunu öğrenir. Ama bu durum Zeynep'i Onur'dan uzaklaştırmaz. İşiyle, ailesiyle sorunlar yaşayan Zeynep, yaşadığı çevreyi sorgularken birazda bilmediği bir dünyanın meraklıyla unuttuğu ceketini bahane ederek Onur'u görmeye gider.

 

Sevgililer Günü film önerileri! En romantik filmler 2020! ile ilgili etiketler 14 Şubat Sevgililer Günü Sevgili Sinema 2020 film izle öneri tavsiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.