Sevgililer Günü dehşeti!

Aksaray'da eşi Savaş A. tarafından darp edilen ve ardından eve kilitlenen 41 yaşındaki Negüm A., balkondan duyulan yardım çığlıklarının ardından gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtalıldı. Ekipler tarafından balkondan aşağıya indirilen Negüm A. hastaneye kaldırıldı.

Söz konusu olay, Aksaray Kılıçarslan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan apartmanın 2. katında meydana geldi.

İSTEDİĞİ PARAYI ALAMAYINCA EŞİNİ BIÇAKLA YARALAYIP EVE KİLİTLEDİ

Aktarılan bilgiye göre, 41 yaşındaki eşi Negüm A.'dan para iseyen 44 yaşındaki Savaş A. istediği parayı alamayınca deliye döndü. Eline aldığı bıçakla eşinin saçlarını kestikten sonra vücudunun çeşitli yerlerini de yaraladı. Olayın ardından Savaş A., eşini eve kitleyerek olay yerinden kaçtı.

YARDIM ÇIĞLIKLARINI VATANDAŞLAR DUYDU

Eşi tarafından darp edilerek eve kilitlenen Negüm A., gözyaşları içerisinde evinin balkonuna çıkarak sokaktan geçen vatandaşlardan yardım istedi. Yardım çığlıklarını duyan vatandaşlar ise derhal 112'yi arayarak yardım istedi. Söz konusu ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Kısa bir süre içerisinde olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri,  evin balkonuna uzattıkları itfaiye merdiveni ile yaralı kadını kurtardı. Yaralı kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalenin ardından Negüm A., Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Söz konusu olayın ardından araştırma yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kısa bir süre içerisinde eşini darp ettikten sonra eve kilitleyip kaçan Savaş A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. 

Hastanede tedavi altına alınan Negüm A.'nın durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Sevgililer Günü dehşeti! ile ilgili etiketler Şiddet kadına şiddet Aile içi şiddet Aksaray
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.