Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Sevgili Geçmiş reyting sonuçları!

Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Star TV ekranlarında büyük umutla başlayan Sevgili Geçmiş için final yapacak iddiası gündeme bomba gibi düşüyor. Başrollerinde; Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen ve Sevda Erginci'nin paylaştığı dizinin neden bekleneni veremediği merak ediliyor. Dizinin hayranları reyting sonuçları ve ortaya atılan iddianın gerçekliğini araştırmaya başladı. İşte Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Sevgili Geçmiş reyting sonuçlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Başrollerinde; Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen ve Sevda Erginci'nin paylaştığı dizinin neden bekleneni veremediği merak ediliyor. Star TV ekranlarında büyük umutla başlayan Sevgili Geçmiş için final yapacak iddiası gündeme bomba gibi düşüyor. Dizinin hayranları reyting sonuçları ve ortaya atılan iddianın gerçekliğini araştırmaya başladı. İşte Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Sevgili Geçmiş reyting sonuçlarını haberimizde bulabilirsiniz...

SEVGİLİ GEÇMİŞ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Sezona iddialı bir başlangıç yapan Sevgili Geçmiş'in 6. bölümünde senarist ve yönetmeni değişmişti. Sevgili Geçmiş'in genel olarak beklenilen reytinglere ulaşamadığı için yakın zamanda final yapacağı iddia edildi. Henüz iddialara bir cevap verilmedi.

SEVGİLİ GEÇMİŞ 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal, Tekin Malik’in arabasının yerini ihbar ederek Cahide’yi iyice köşeye sıkıştırmıştır. Cahide’ye seçenek sunar… Ya onunla evlenecektir ya da kızları cezaevine girecektir.

Sinan, Tekin Malik’i kızların öldürdüğünü öğrenmiştir. İpek, Sinan’ın kendilerini ihbar edip etmeyeceğini anlayamaz. Sinan hiçbir şey söylemeden çekip gider. Polis Büyük Ev’in kapısına dayandığında İpek ve kızlar Sinan’ın kendilerini ele verdiğini düşünürler.

Cahide, Cemal’i ortadan kaldırmak için bir plan yapar. Araba ile nikaha gittikleri sırada Cahide Cemal’e saldırır, araba kontrolden çıkar ve birlikte denize uçarlar. Cemal sudan çıkar; kurtulmuştur ancak Cahide yoktur.

Sevgili Geçmiş final mi yapıyor? Neden bitiyor? Sevgili Geçmiş reyting sonuçları! ile ilgili etiketler Star TV Sevda Erginci Sevgili Geçmiş reyting sevgili geçmiş final final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.