''Sevgi yetmez bana, doyurmaz beni''

Şarkıları ile olduğu gibi yakışıklılığı ile de dikkat çeken verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Edis;“Benim için aşk, tutkuyla perçinlendiğinde aşk olur. Sevgi yetmez bana, doyurmaz beni” ifadelerini kullandı.

Şarkılarıyla pop müziğe yeni bir soluk getiren Edis, Based İstanbul dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. İşte verdiği röportajdan bazı kesitler;

- İlk şarkımı 10 yaşında yazdım. Türkçe öğretmenim ve bir kız arkadaşımla paylaştım. Ona aşık olduğumu düşünüyordum. Öğretmenimden izin alıp derste söylemiştim yüzüne baka baka, şimdi gülüyorum bu duruma… Ne komik, ne güzel anılar! Neyse ki güzel karşılık almıştım sınıftan.

 Benim için aşk, tutkuyla perçinlendiğinde aşk olur. Sevgi yetmez bana, doyurmaz beni. İkili ilişkilerden bahsetmiyorum sadece, dans da müzik de benim tutkum. Sahne ise aşk gibi.

- Sahnede olmak bir statü gibi, sanki kafana biri tacını ya da savaş başlığını takıyor, senin elinde mızrak ya da göğsünde büyülü bir aura, oraya buraya ateş saçıyorsun. Gözlerin, sesin silahın. Çok garip bir alışveriş söz konusu, yaşamayan anlayamaz.

- Oyunculuk yeniden hayatıma girebilir… Eskiden giremez derdim; yeniden çok vaktimi alır mı, unuttum, nasıl yaparım gibi sorularım vardı. Şimdi biraz özledim. Özleyince başka bir şey oluyor.

- Ben anı en çok aşkta yaşadım. Aşıkken başka bir günü hesap etmedim. ‘An’ şarkımı da hayatımın en büyük aşkına yazdım zaten.

''Sevgi yetmez bana, doyurmaz beni'' ile ilgili etiketler Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.