Seversin Dizisi Oyuncuları... Seversin dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Kanal D Ekranlarında Yayın hayatına 1 Haziran 2022'de başlayacak olan Seversin Dizisi Oyuncuları ve Konusu ile Dikkat çekiyor. Yaz dizileri arasında beklentilerin büyük olduğu Seversin dizisinde Fakir Kız zengin oğlan klişesi ekrana geliyor. Peki Seversin Dizisi Nerede Çekiliyor, Seversin dizisi uyarlama mı? Detaylar haberimizde...

Seversin Dizisi Oyuncuları Merak ediliyor. Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Seversin konusu ve hikayesiyle Dikkat çekiyor. İlayda Alişan ve Burak Yörük ve Nergis Kumbasar gibi önemli oyuncuların yer aldığı Seversin dizisi oyuncuları... Seversin dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Seversin Dizisi Konusu Tolga ve Asya Karakterleri arasında geçiyor. Tolga tatminsiz ama önemli bir dizi oyuncusuyken Asya Üniversite okuma hayalleri kuran ve AVM'de çalışan bir tezgahtır. Siyah ve beyaz kadar farklı hayatları olan ikilinin yolunun kesişmesiyle eğlenceli bir romantik komedi ortaya çıkıyor.

Aslına bakılırsa fakir kız zengin oğlan klişesinin bir kez daha yaz dizisi olarak ekrana gelmesi izleyiciyi mutlu etmedi. Ancak Seversin dizisi oyuncuları ve hikayesiyle bu klişeyi yıkmaya geliyor.

Seversin Dizisi Oyuncuları... Seversin dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

SEVERSİN DİZİSİ OYUNCULARI

İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin Dizisi oyuncuları arasında Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin bulunuyor.

Seversin dizisi nerede çekiliyor sorusu da yanıtını buldu. Yaz döneminde Kanal D'de ekrana gelecek Seversin İstanbul'da çekiliyor. İlayda Alişan'ın çalıştığı AVM ise İstanbul'da yer alıyor.

Seversin Dizisi Oyuncuları... Seversin dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler seversin dizisi seversin dizisi oyuncuları seversin dizisi konusu seversin dizisi nerede çekiliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.