Seversin Dizisi İkinci Bölümüyle Sürpriz İsmi Ekrana Getiriyor!

İlk bölümüyle dikkat çeken Kanal D dizisi Seversin Çarşamba akşamlarının yeni fenomeni oldu. Bu akşam ekrana gelecek ikinci bölümüyle Seversin dizisi sürpriz oyuncusunu görücüye çıkarıyor.

Yaz sezonunda Çarşamba akşamları ekrana gelen Seversin dizisinin başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük var. Çok eğlenceli bir hikayeye sahip olan dizinin ilk bölümü sosyal medyadaki yorumlara bakılınca sevildi. 8 Haziran Çarşamba akşamı ikinci bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Seversin Dizisi İkinci Bölümüyle Sürpriz İsmi Ekrana Getiriyor!

Seversin dizisine sürpriz konuk oyuncu olarak katılan isim ise Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu oldu. Daha önce ATV'deki Akıncı dizisinde küçük bir olan Talu ayrıca Doğu Demirkol'un Doğu isimli dizisinde de rol almıştı.

Deren Talu'nun üçüncü oyunculuk deneyimini yaşayacağı Seversin dizisinin ilk bölüm reytingleri beklenenden düşük geldi. Tüm kişiler kategorisinde altıncı, AB'de ise beşincilik aldı. Ancak eğlenceli hikayesi ilerledikçe reytinglerin de yükselmesi bekleniyor.

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun Seversin dizisine nasıl bir katkı sağlayacağı merak konusu oldu. İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat verdiği Seversin’in senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor.

Seversin Dizisi İkinci Bölümüyle Sürpriz İsmi Ekrana Getiriyor!

Kariyeri düşüşte olan bir dizisi oyuncusuyla sıradan bir hayata sahip genç bir kızın öyküsünü anlatan Seversin dizisinde Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.

 

Seversin Dizisi İkinci Bölümüyle Sürpriz İsmi Ekrana Getiriyor! ile ilgili etiketler Deren Talu Defne Samyeli seversin dizisi seversin dizisi konusu seversin oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.