Seversin Asya gerçekte kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Seversin dizisinde Asya karakteri gerçekte kimdir sorusu takipçiler tarafından araştırılmakta. İstanbul’un kenar semtlerinde dünyaya gözlerini açan Asya, babasının ev sevdiği kızıdır. Peki, İlayda Şahin kimdir? İşte, Seversin Asya karakteri…

Seversin dizisinde Asya karakteri; İstanbul’un kenar semtlerinde dünyaya gözlerini ailesinin üç numaralı kızıdır. Babasını henüz 10 yaşında iken kaybeden Asya, güzel ve alımlı bir kızdır. Onu en iyi anlatan sadeliktir. Zincir giyim mağazalarından birinde tezgahtar olarak çalışan Asya aynı zamanda üniversite sınavlarına kendi imkanları dahilinde hazırlanmaktadır.

Seversin Asya Kimdir?

İyi bir üniversitenin akşam bölümünde Edebiyat Fakültesi’nde okumak en büyük hayallerinden sadece birisi olan Asya, yayınlanmış bir kitabının olmasını istemektedir. Gözü kara, hakkını yedirmez, yapılan bir kötülüğü yarına ertelemeyen, unutmaz biri olan Asya, “Erkek Fatma” özelliğinden  dolayı da rahmetli babasının en sevdiği kızı olmuştur.

Seversin Asya gerçekte kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?

İlayda Alişan Kimdir?

26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen İlayda Alişan, lise eğitimini Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Moda Tasarım okumuştur. Bir aile dostlarının kendisini habersiz şekilde ajansına kayıt ettirmesiyle sektöre giriş yapan Alişan, 2011 yılında “Bir Çocuk Sevdim” isimli dizide Merve karakteriyle kariyerine başlamıştır.

“Benim Adım Gültepe” isimli dizide canlandırdığı Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlayan Alişan, 2015 yılında da “Serçe Sarayı” adlı dizide oynamıştır. 2016’da da “Bana Sevmeyi Anlat” dizisinde rol aldıktan sonra 2017’de fenomen dizi Çukur’da Akşın karakteriyle ünlenmiştir.

Seversin Asya gerçekte kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

2020 senesinde Türkiye’nin en prestijli ödül törenleri arasında bulunan Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar kategorisinde ödül kazanan Alişan, 24 Şubat 2021 tarihinde Fox TV’de dizi severler ile buluşan “Masumiyet” isimli dizide rol aldı.

İlayda Alişan Rol Aldığı Diziler

1. 2011 – Bir Çocuk Sevdim (Merve Karakteri) (Televizyon Dizisi)
2. 2013 – Gönül Hırsızı (Televizyon Dizisi)
3. 2014 – Benim Adım Gültepe (Nurten Karakteri) (Televizyon Dizisi)
4. 2015 – Serçe Sarayı (Sinem Karakteri) (Televizyon Dizisi)
5. 2016 – Bana Sevmeyi Anlat (Eylül Karakteri) (Televizyon Dizisi)
6. 2017-2018 – Çukur (Akşın Karakteri) (Televizyon Dizisi)
7. 2019-2020 – Hakan: Muhafız (Aylin Karakteri) (Netflix TV Platformu)
8. 2019 – Şampiyon (Televizyon Dizisi)
9. 2021- Terapist (Özlem Karakteri) (Gain Medya)
10. 2021- Masumiyet (Ela Yüksel Karakteri) (Televizyon dizisi)

Seversin Asya gerçekte kimdir? İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Asya İlayda Alişan seversin
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.