Sevenlerini korkuttu! Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl?

8 Haziran Çarşamba FOX TV'de izleyiciyle buluşacak olan 'Gizli Saklı' dizisiyle yeniden ekranlara dönen 28 yaşıdaki oyuncu Sinem Ünsal'ın, kadrosunda yer aldığı Aydınlıkevler adlı tiyatro oyununun İzmir turnesinden dönerken trafik kazası geçirdiği öğrenilmişti. Sevenleri tarafından sağlık durumu merak konusu olan Sinem Ünsal yaşadığı talihsiz olayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Daha önce Arkadaşlar İyidir, Çoban Yıldızı, Kızım, Kadın, Siyah Beyaz Aşk gibi yapımlarda rol alan ve Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran genç oyuncu Sinem Ünsal şimdilerde FOX TV'nin yeni sezon dizisi 'Gizli Saklı' ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


Sinem Ünsal, Demet Akbağ’ın 15 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine döndüğü, kadrosunda Salih Bademci, Burak Dakak'ın de yer aldığı ve Yapımını BKM’nin üstlendiği, Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ‘Aydınlıkevler’ adlı tiyatro oyununun İzmir turnesinden dönerken trafik kazası geçirdi.

Sevenlerini korkuttu! Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl?


KAZA SONRASI SİNEM ÜNSAL'DAN AÇIKLAMA

Gebze yolunda Ünsal ve Ceren’in seyahat ettiği aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç bariyerlere çarptı. Kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan Sinem Ünsal’ın sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Sinem Ünsal konu ile ilgili sosyal medya hesabıdan yaptığı paylaşımla takipçilerini ve hayranlarını bilgilendirdi.

Sinem Ünsal 1.8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Turne dönüşü Gemlik’te bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür hepimiz kaza boyutuna kıyasla çok çok iyiyiz. Sağlığım yerinde, güzel günler kapıda. Hepinize ilginiz, sevginiz, dualarınız için bin teşekkür”

Sevenlerini korkuttu! Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

Sevenlerini korkuttu! Trafik kazası geçiren Sinem Ünsal'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Trafik kazası Sosyal Medya sinem ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.