Sevenlerini korkutmuştu! Gönül Yazar'dan sağlık durumu hakkında açıklama

Onur Akay'ın, 85 yaşındaki ‘Taş bebek’ lakaplı şarkıcı ve sinema oyuncusu Gönül Yazar hakkındaki açıklamaları sevenlerini üzmüştü. Akay, Gönül Yazar'ın evde gözünü duvara çarpması sonucu sol gözünü kaybettiğini açıklamıştı. Gönül Yazar hakkında çıkan haberleri yalanladı.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Gönül Yazar'ın sol gözünü kaybettiğini duyurarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gönül Yazar gözleri ile ilgili çok büyük sorunlar yaşadı. Sol gözü kör oldu. Gönül abla, gece 03:00’de yataktan kalmış ve halı kayınca duvarın sivri kısmına gözünü çarpmış. Gözleri resmen patlıcan moru oldu. Morluk 16 gün sonra geçti ama bulanıklık başladı. Bir buçuk sene bulanıklık geçer diye bekledi ve hastaneye gitmedi ama geçmedi. Sol gözü tamamen kör oldu, sağ gözünde de bulanıklık başlayınca, özel bir hastaneye gitti ve iki ayrı ameliyat oldu. Bir öne, bir arkaya bir de ortaya olmak üzere gözlerine üç tane tane lens taktılar. Çok pahalı bir ameliyat oldu. Eğer gözlerimi kurtarmasalardı 'ölsem daha iyi' diyerek ağladığında bende çok duygulandım. Ama çok şükür şimdi çok iyi. 'Gözlerim pırlanta gibi oldu' diyor. Evinde biliyorsunuz boğaza karşı bir teras var ve oradan baktığında Çamlıca Camii’nin minaresine biri çıksa görürüm diyor.”


''GÖRMEYLE ALAKALI BİR SIKINTIM YOK''

Onur Akay'ın bu açıklamalarının ardından sağlık durumu merak konusu olan Gönül Yazar'dan açıklama geldi. Sağlığının gayet iyi olduğunu belirten Gönül Yazar, “Gözümle alakalı olarak altı ay önce katarakt ameliyatı oldum. Bir süre de tedavim devam etti. Görmeyle alakalı bir sıkıntım yok ve sağlığım yerinde” dedi.


gönül yazar


GEÇEN YIL KABURGALARI KIRILMIŞTI

Temmuz 2021'de Gönül Yazar'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, sanatçının evinde geçirdiği kaza sonucu kaburgalarını kırdığı ve hastanede tedavi gördüğü açıklanmıştı:

"Sevgili dostlarımız; Gönül Hanım ölümcül bir ev kazası geçirdi ve kaburgaları kırıldığından dolayı hastanedeydik. İyileşmeye çalıştığı bu süreçte birisi 'Herkese yazıyorsun, bana neden cevap vermiyorsun?' diyerek sitemde bulundu. Ben yakınıyım ve şu anda yanındayım. Onun bu mesajlara cevap verecek hali olmadığı için yazılarınızı ben cevaplıyorum. Bayram mesajını bile şahıslara değil, herkesi kapsayacak şekilde yazdık. Gönül Hanım sitem sevmez, kendi de sitem yapmaz. Onun isteği üzerine bu yazıyı paylaşıyorum."

 

 

Sevenlerini korkutmuştu! Gönül Yazar'dan sağlık durumu hakkında açıklama ile ilgili etiketler Gönül Yazar Onur Akay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.