"Seve seve gelirim"

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer listesinde yer alan ancak PSV'ye transfer olan eski Bursasporlu sol bek Aziz Behich, menajeri aracılığıyla sarı-lacivertli kulübe haber yolladı.

Transferde önceliği orta saha ve forvet takviyesine veren Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi. Sezon başında 1.5 milyon euro'ya Bursaspor'dan PSV Eindhoven'a transfer olan 28 yaşındaki Aziz Behich'in menajeri aracılığıyla sarı-lacivertli kulübe haber yolladığı bildirildi.

Milliyet'in haberine göre; Hollanda ekibinde kulübeden kurtulamayan Avustralyalı sol bekin, F.Bahçe'ye gelmek istediğini iletip "Beni isterseniz seve seve gelirim. Bonservis konusunda her türlü kolaylık için PSV yönetimiyle konuşmaya hazırım" mesajı gönderdiği öğrenildi. Aziz'in ismi sezon başında Fenerbahçe'nin gündemine gelmişti.

70 DAKİKA OYNADI

Hollanda ligi Eredivisie'de bu sezon 4 maçta sahaya çıkıp sadece 70 dakika şans bulabilen 1.70 boyundaki futbolcu, söz konusu maçlarda oyuna sonradan dahil oldu. PSV ile 2022'ye kadar kontratı olan Behich, Bursaspor'da 144 maçta 6 gol, 8 asist üretmişti.

"Seve seve gelirim" ile ilgili etiketler Fenerbahçe aziz behich
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.