Sevdiğine kaçan genç kız ortalığı karıştırdı!

Çorum’un Mecitözü ilçesinde ailesi ile yaşayan Nehir A. sevdiği gençle Samsun'un Bafra ilçesine kaçtı. Ailesi Nehir A.'yı eve götürmek için geldikleri Samsun’un Bafra ilçesinde genç kızı zorla arabaya bindirmek isteyince ortalık karıştı. İki ailenin birbirine girdiği olay karakolda bitti.

Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Yaka Mahallesi Çanakkale Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, biz süre önce Çorum'un Mecitözü ilçesinde oturan Nehir A.(19) ailesinden habersiz sevdiği Bilal E.(25) ile kaçarak Bafra’ya geldi. Kızlarından haber alamayan ailesi ise yaptıkları araştırmalar sonunda Nehir A.'nın Bafra’da olduğunu öğrendi.

GENÇ KIZ GİTMEMEK İÇİN DİRENDİ

Kızlarını geri götürmek için Bafra’ya gelen Nehir A.’nın ailesi Çanakkale Sokak'ta iddiaya göre kızlarını geri götürmek için ikamet ettiği evin önünde zorla otomobile bindirmek istedi. Nehir A.’nın otomobile binmemek için direnmesi üzerine çevrede bulunan vatandaşlar olaya müdahale ederek durumu polise ihbar etti.

Annesinin elinden kurtulan Nehir A. bir iş yerine sığındı. Bu sırada genç kızın kaçtığı Bilal E.'nin ailesininde olaya karışması ile iki aile arasında arbede çıktı.

Kısa sürede olay yerine gelen sivil ekipler kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Birbirinden şikayetçi olan iki aile ifadelerinin alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Sevdiğine kaçan genç kız ortalığı karıştırdı! ile ilgili etiketler Çorum Samsun polis Bafra Mecitözü evden kaçan kız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.