Sevda Giray'dan Deniz Akkaya hakkında şok sözler! Tazminat davası açtı

Şarkıcı Sevda Giray’dan, kendisine YouTube üzerinden tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olan 44 yaşındaki ünlü manken Deniz Akkaya, şimdi de tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Sevda Giray'dan şikayetçi olan Deniz Akkaya şimdi de kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle 20 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Akkaya, Giray’ın kendisi için, ‘kedicik, sosyete o...su, beygir, pislik, fare, p...enk, k.şar’ gibi kelimeler kullanarak itibarını zedelediğini öne sürdü.


DENİZ AKKAYA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Akkaya’nın avukatı Merve Uçanok, “Sevda Giray, Deniz Akkaya’nın kızını da dahil ederek onunla alakalı hiç kimsenin kabul etmesi mümkün olmayan ifadelerde bulunmuş, hakaretlerine bu şekilde devam etmiştir. Sevda Giray, Deniz Akkaya’yı öz kızına fuhuş yapmakla suçlamıştır. Giray, bu hakaret ve tehdit dolu eylemleriyle toplumda tanınırlığı olan Deniz Akkaya’nın saygınlığını hiçe sayarak şeref ve onurunu zedelemiş, insan içine çıkamaz hale gelmesine sebep olmuştur. Tehdit ve hakaret dolu eylemler nedeniyle Deniz Akkaya’da oluşan elem ve ızdırabın bir nebze de olsa hafiflemesi için Sevda Giray’ın 20 bin lira manevi tazminata hükmedilmesini istiyoruz” dedi.

 

 

Sevda Giray'dan Deniz Akkaya hakkında şok sözler! Tazminat davası açtı ile ilgili etiketler Deniz Akkaya mahkeme Sevda Giray tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.