Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Eşcincel evlilik yaptı!

Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Magazin gündeminde şarkıcı Sevda Demirel'in yeğeni konuşuluyor. Demirel'in ABD'de yaşayan yeğeni Brandon Demirel'in erkek arkadaşı Danny Carrasco ile evlendiği ortaya çıktı. Peki Brandon Demirel kimdir? Detaylar haberimizde...

Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Sevda Demirel'in Los Angeles'ta yaşayan yeğeni Brandon Demirel'in 3 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Danny Carrasco ile evlendiği ortaya çıktı.Sevda Demir ise evlilik ile ilgili açıklama yaptı.Merak edilen detaylar haberimizde...

Snob Magazin'in özel haberine göre; Bir döneme damgasını vuran şarkıcı Sevda Demirel'in abisi Karl Demirel'in oğlu Brandol Demirel'in magazin gündemine bomba gibi düşecek bir evlilik yaptığı öğrenildi.

Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Eşcincel evlilik yaptı!

Brandol Demirel ve Danny Carrasco geçtiğimiz yaz Los Angeles'ta görkemli bir törenle hayatını birleştirdi.

Brandol Demirel'in bu evliliğinin aile içerisinde çeşitli tartışmalara neden olduğu da iddia edildi. Şarkıcı Sevda Demirel, yeğeni Brandol Demirel'in bu evliliğini Snob Magazin'e değerlendirdi.

Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Eşcincel evlilik yaptı! - Resim : 2

İşte Sevda Demirel'in Snob Magazin'e özel açıklamaları: "Homofobik değilim ama iki bıyıklı adamın evlenmesi beni derinden yaraladı.

ABD'de yaşayan tek yeğenim Brandol Demirel'in düğün fotoğrafları bana gelince büyük bir şok yaşadım. Gelin göreceğimi düşünüyordum ama fotoğraflarda gelin yoktu.

Geçtiğimiz yaz yeğenimin bu evliliğini öğrendikten sonra dil altı ilaçları ve antidepresan kullandım.

Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Eşcincel evlilik yaptı! - Resim : 3

Bu benim hayatımda yaşadığım ikinci büyük travma oldu. Babam torununun bu evliliğini görse çok üzülürdü.

Maalesef ahlaki değerler bozuluyor. Sapkınlığı alkışlamıyorum. Modernlik bu değil!"

SEVDA DEMİREL KİMDİR?

28 Nisan 1972 senesinde dünyaya gelen Sevda Demirel Almanya’nın Langen şehrinde doğmuş, büyümüştür. Aslen Gaziantepli olan Sevda Demirel lise eğitimini Almanya’da almıştır. İstanbul’a 16 yaşındayken gelen Demirel üniversite eğitimini burada tamamlamıştır.

Sevda Demirel, 21 Eylül 1995 tarihinde Kaan Özdemir ile evlendi. Boşandı. Londra’da yabancı bir sporcuyla evlendi 3 yıl evli kaldıktan sonra da boşanmıştır.

Sevda Demirel'in yeğeni Brandon Demirel kimdir? Eşcincel evlilik yaptı! ile ilgili etiketler eşcinsel Sevda Demirel evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.