Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat olayının perde arkasını Cem Davran anlattı

Türk televizyon tarihinin en unutulmaz anlarından olan Sevda Demirel-Hande Ataizi tokat olayı aradan yıllar geçmesine rağmen hala hafızalardaki tazeliğini koruyor. Sevda Demirel'in "Ne dedin sen?" diye başlayıp Hande Ateizi'ne attığı tokat olayının iç yüzünü Cem Davran, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına anlattı.

22 yıl önce ekranda tartıştığı Hande Ataizi’ne 'Ne dedin sen?' diyerek tokat atan Sevda Demirel, magazin tarihine geçmişti. Hande Ataizi birlikte sunduğu İki Kere Kiki programındaki gerilimde Cem Davran ise kavga eden ikiliyi sakinleştirmeye çalışmıştı.


Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programına konuk olan Cem Davran, yıllar önce yaşanan tokat olayının gerçeklerini anlattı. Davran, "Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi ama kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da" dedi.

Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat olayının perde arkasını Cem Davran anlattı - Resim : 2

CEM DAVRAN: PROGRAM CANLI DEĞİLDİ


İşte Cem Davran'ın açıklamalarından satır başları...


"Hande Ataizi ile yaptığımız İki Kere Kiki programını ben yazdım. Bunun adı yanlış yazıldı o yüzden öyle kaldı. Aslında İki Kere İki idi. O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu. Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da. Talihsiz bir olaydı bu da. Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti. Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik."

CEM DAVRAN

Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ye attığı tokat olayının perde arkasını Cem Davran anlattı ile ilgili etiketler Cem Davran Hande Ataizi Sevda Demirel Arto iki kere kiki candaş tolga ışık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.